колективне фотоНаприкінці квітня юні вихованці Луганської філії ДЮСШ «Олімп» взяли участь у чемпіонаті області з гандболу. Змагання відбувалися у Знам’янці, їх учасниками, окрім наших хлопців, стали команди з традиційних гандбольних центрів Кіровоградщини – Ульянівки, Кіровограда та господарі турніру.

Відповідно до регламенту турніру, команди жеребом були розділені на пари, переможці яких потім зустрічалися у матчі за 1-2 місця, переможені розігрували між собою бронзові нагороди.

Першим нашим суперником стали ульянівці, впевнено перемігши яких луганці потрапили до фіналу. Там нас уже очікували господарі турніру, котрі у своєму двобої переграли кіровоградців. Вирішальна гра, у якій обидві команди краще грали у захисті, ніж у нападі, завершилася мінімальною перемогою знам’янців 4:3 і, відповідно, срібними нагородами для команди Петрівщини.

Слід відмітити хороший рівень організації та суддівства на турнірі. Юні учасники чемпіонату мали змогу з користю для себе переглянути декілька ігор старших команд з Кіровограда, Знам’янки та м. Южного.

Як завжди, хочемо подякувати керівництву та трудівникам СВК Агрофірма «Маріампольська», батькам вихованців, адміністрації Луганської ЗШ за постійну допомогу та підтримку наших гандболістів.

Костянтин Лисицін, тренер-викладач ДЮСШ «Олімп»