начальник РВ УМВС Євген Чуйко та інспектор по роботі з населенням Анна Пащенко в гостях у ветеранів бойових дій - Олексія Павловича СвиностригиПравоохоронці не забувають про великий подвиг ветеранів, що боролися за мир та спокій на рідній землі в ході кровопролитних боїв Великої Вітчизняної війни. На жаль, з кожним роком їх залишається дедалі менше, тож нинішні співробітники міліції квапляться приділити максимум увагу кожному. Не став винятком і нинішній рік.

Так цього року працівники міліції, на чолі з начальником Петрівського РВ УМВС Украіни в Кіровоградській області Євгеном Чуйком, завітали до осель ветеранів Великої Вітчизняної війни та привітали їх зі святом. Правоохоронці вручили ветеранам квіти та подарунки.

Ветерани з неприхованою радістю зустрічали правоохоронців. Сивочолі чоловіки запрошували гостей до своїх осель, де ділилися фронтовими спогадами, згадували товаришів, обговорювали буденне. Євген Чуйко, разом з працівниками райвідділу, привітав ветеранів зі  святом та побажав їм міцного здоров’я на довгі роки.

в гостях у Павла Яковича Стрільця.Ветерани були надзвичайно вдячні працівникам міліції за такий візит і проводжали їх напутніми словами та побажаннями успіху в роботі на правоохоронній ниві.

З кожним роком ми все далі віддаляємося від тих буремних подій, але світла пам’ять про подвиг нашого народу залишається в серцях навічно.

Шановні ветерани, своєю свободою ми зобов’язані Вашому подвигу! Бажаємо Вам міцного здоров’я і довголіття, адже Ви залишаєтесь для нас живою легендою, людьми, що змогли змінити хід історії і увіковічнили свої імена величним вчинком! Дякуємо за Перемогу!

На знімках: начальник РВ УМВС Євген Чуйко та інспектор по роботі з населенням Анна Пащенко в гостях у ветеранів бойових дій - Олексія Павловича Свиностриги та Павла Яковича Стрільця.