відвідувачі в кабінеті голови райдержадміністрації.Нещодавно новопризначений голова районної державної адміністрації С.Завалій провів перший особистий прийом громадян. Цього дня на прийом записалися Н.Солодовнікова, С.Больбот, Р.Приходько і Л.Румянцева. Всі вони мешкають в Петровому за адресою: вул.. Жовтнева, 9, всі прийшли з одним питанням – допомогти з ремонтом покрівлі, яка з часу зведення будинку, а це вже майже 50 років,жодного разу не ремонтувалася. Вони скаржилися, що шифер став схожий на решето, дерев’яні конструкції такі трухляві, що вже неможливо забити цвях, тож під час дощу вода протікає аж до першого поверху. Косметичний і поточний ремонт під’їздів, коридорів мешканці роблять самотужки, але капітально відремонтувати покрівлю їм, звичайно, не під силу.

Сергій Володимирович зауважив, що вважає головним своїм завданням допомогу людям, тож всі питання, з якими вони до нього звертаються, будуть вирішуватися. Він в перші ж дні перебування на посаді голови райдержадміністрації вже окреслив ряд проблем (благоустрій населених пунктів, жахливий стан доріг, незадовільна робота комунальних підприємств), деякі вже вирішуються, або у стадії активної роботи над їх вирішенням.

Буде відремонтовано і покрівлю. Для цього слід визначити обсяг робіт, скласти кошторис, визначити джерела фінансування.

С.Завалій пообіцяв, що особисто огляне стан будинку і покрівлі, дав доручення відповідним посадовим особам, які були присутні на прийомі, вивчити всі питання і підготувати пропозиції щодо організації ремонтних робіт. 

Відвідувачі  залишилися  задоволеними спілкуванням з очільником району і сподіваються, що покрівля на їхньому будинку буде відремонтована у стислі строки.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімку: відвідувачі в кабінеті голови райдержадміністрації.