З вдячністю і глибокою шаною вклонимося ветеранам, які винесли на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття, звільнивши рідну землю від фашизму, і день у день тяжкою працею відбудовували на ній мирне життя.

Здоров’я вам, щастя людського, добра, терпіння, любові та миру на нашій багатостраждальній землі!

Ви знов сьогодні поряд з нами,

Та невблаганний плин років…

Гроза відлунює громами

В старих листах поміж рядків.

Дирекція ТОВ «Чечеліївське»

***

Дорогі земляки!

Вітаємо вас зі Святом Перемоги. Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Бажаємо усім миру, злагоди,про-цвітання, щастя та здоров’я.

Вклоняємося Вічному вогню,

Вклоняємось доземно всім солдатам,

Що міряли дороги крізь війну,

Щоб нам сьогодні мріяти й кохати.

Віктор Волков, директор ПП «Дружба» 

***

Шановні односельчани!

Від усього серця вітаємо вас з Днем Перемоги!

Вклоняємося доземно солдатським вдовам, всім солдатам, що пройшли буремними фронтовими дорогами, а насамперед - Івану Романовичу Копійці. Нехай мир і злагода завжди живуть у наших душах і серцях, хай це світле травневе свято і наші щирі побажання додадуть усім нам нових сил і натхнення. Миру вам та міцного здоров’я!

Буяють мирно квіти на могилах,

До сонця красного метелики летять.

А ті, кому війна зламала крила,

Священним вічним сном

в могилах сплять.

Петрівська сільська рада

***

Дорогі односельці! Шановний Володимире Полікарповичу Волошин - учаснику бойових дій!

Сьогодні ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто, нехтуючи смертю, зупинив фашистську навалу ціною власного життя. Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини ви всьому світові довели, що Україна ніколи не скориться загарбникам. Ми складаємо глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу.

Бажаємо всім доброго здоров’я, добробуту та мирного неба.

Малинівська сільська рада

***

Шановні ветерани та жителі району! 

Щиро вітаю вас із Днем Перемоги!

Це велике свято для нашої держави та для кожного з нас, що єднає людей проти агресії та війни, символізує прагнення до миру і процвітання. Важко знайти слова, якими можна передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців.

Честь і слава ветеранам Великої Вітчизняної війни! Вони є прикладом для нинішнього покоління молодих воїнів, які виборюють свободу та незалежність нашої Батьківщини!

Міцного всім здоров’я, благополуччя, віри у славне майбутнє рідної України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Олександр Поворознюк, депутат районної ради

***

Дорогі друзі!

Зі світлим святом Перемоги! Цей дійсно святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, я схиляю голову перед священною пам’яттю загиблих.

Висловлюю свою безмежну синівську вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу. Низький уклін ветеранам, солдатським вдовам, відбудовникам рідної вітчизни!

Щиросердно бажаю всім міцного здоров’я, добра й благополуччя. Нехай припиниться і нинішня безглузда війна, а у ваших домівках назавжди запанують мир, спокій та достаток.

Олександр Поворознюк, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

***

Дорогі односельці!

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яких до того не знало людство. Грядущі покоління у вічному боргу перед ветеранами!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Перемоги! Нехай у наш буремний час над вами буде мирне небо і світить ясне сонечко. Надії всім на краще, добробуту і щастя!

Ми, сивочубі ваші діти, 

Й багатолюдна вся рідня

Вітання вам шлемо і квіти

З нагоди пам’ятного дня.

Зеленська сільська рада

***

Дорогі земляки!

Прийміть мої щирі вітання з Днем Перемоги!

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили Вітчизну, а також трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.

На нашу землю знов прийшла війна звідти, звідки ніколи й не чекали. Сьогодні наші земляки виборюють свободу та незалежність неньки-України, віддаючи своє життя та здоров’я заради мирного неба над нашими головами. Низький уклін воїнам, матерям та солдатським вдовам АТО.

Бажаємо всім великого щастя, здоров’я. Нехай у ваших родинах завжди панують злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Ганнівська сільська рада

***

Дорогі ветерани - Дмитре Леонтійовичу Дмитренко та Василю Максимовичу Лебединець! 

Шановні односельці!

Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя.

У наш неспокійний час мирного неба вам та вашим родинам, а також віри в перемогу та краще життя!

Знову вічний вогонь обпікає серця,

Знову спогад далекий приносить 

неспокій,

Бо дорогам воєнним немає кінця,

Бо приходять до вас побратими 

крізь роки,

Забираючи друзів в останній політ,

Щоб по їхніх стежках вже онуки 

ходили...

Тільки вічний вогонь об’єднує всіх,

Щоб вклонитися вам і солдатським

могилам.

Новостародубська сільська рада

***

Дорогі ветерани! Шановні односельці!

У цей урочистий день бажаємо вам здоров’я, довголіття, наснаги, родинного благополуччя, довгих літ, щасливого та мирного життя! 

Схилімо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя за світле майбутнє, відійшовши у вічність.

Колись історія назве

Наш час народженням людини.

Бо поки серце в нас живе -

Стоять не будем на колінах

Луганська сільська рада

***

Зі святом Перемоги, шановні ветерани та працівники агрофірми «Маріампольська»!

Від усієї душі поздоровляємо вас з цим світлим святом! У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття та найголовніше - миру, ясного сонця та всього самого найкращого!

Війна, вона і є - війна...

І до цього дня колишні ниють рани.

І все ж таки - надіньте ордени!

Зі святом Перемоги, ветерани!

Дирекція та профком СВК а/ф «Маріампольська»

***

Шановні друзі!

Щиро вітаємо вас із Днем Перемоги!

Міцного здоров’я, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять ветеранські рани, хай щастя і радість не переводяться у ваших оселях. Пишаємося ветеранами , які боронили рідну землю від гітле-рівських загарбників! Нехай будуть вони прикладом для воїнів нинішньої війни. Миру нам усім та добра!

Нехай Господь дарує вам літа,

Тепло і затишок, щасливі дні безхмарні.

Нехай щороку зелень молода

Встеляє килимом стежки у завтра!

Дирекція ТОВ «Маяк»

***

З Днем Перемоги, дорогі друзі!

Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у гітлерівських катівнях і таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду і негараздів! Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Вклоняємося до землі їх пам’яті, а нинішньому поколінню бажаємо миру та злагоди.

Спасибі вам за ратні справи, 

За серце, що тепло дає!

Спасибі вам, що стільки травнів

Ви серед нас були і є!

Йосипівська сільська рада

***

Шановні односельці!

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя за-брала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли її тягар.

Ми будемо у вічному боргу перед ветеранами минулої війни та нинішньої за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву в боях за рідну землю.

Світла пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава героям, які живуть поряд з нами! Ви - наша гордість!

Смак незабутній Перемоги

Лунає досі у серцях,

Блиск переможної дороги

Дарує надію в роках.

Дирекція СВК «Водянське»

***

Шановні односельці!

Щиро вітаємо вас з днем Перемоги!

Ціна великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовне горе та біль. Схилімо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя за світле майбутнє, відійшовши у вічність. Будемо гідні ратного і трудового подвигу наших дідів, зробивши все можливе, щоб розквітав наш рідний край.

День Перемоги – свято сивини

Наших прадідів, дідів і хто

молодший.

Навіть тих, хто не бачив війни –

Але її крилом зачеплений був кожен.

Чечеліївська сільська рада

***

Дорогі друзі!

З днем Перемоги вас! Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв нашу Вітчизну, виявив нездоланну мужність та незламність духу. І сьогодні така мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадського обов’язку – це належний приклад до наслідування. Обов’язок нащадків – бути гідними вашого подвигу, усіма силами боронити Батьківщину, стверджуючи мир на землі.

Нехай злагода, гармонія та мир живуть у кожній оселі на українській землі! Нехай земля радує щедрим колосом, мирне небо – сонячними погожими днинами та рясними дощами, а всі будуть радісні і щасливі!

Григорій Москалець, начальник відділу освіти РДА

Людмила Горбанець, голова РП працівників освіти

***

Дорогі друзі! Вітаємо всіх із Днем Перемоги!

Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас - нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Міцного всім здоров’я, лише радісних мирних буднів та щасливого майбуття!

Дирекція ТОВ «Малинівське»

***

Шановні друзі! 

Щиро вітаю зі світлим і радісним святом Перемоги над фашистськими загарбниками! Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Ми у вічному боргу перед Вами за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які солдати виявили в боях за рідну землю. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя. Мирного неба вам та вашим родинам!

Анатолій Дорофеєв, генеральний директор ТОВ «Агродар ЛТД»

 

*** 

Від усього серця вітаємо вас з річницею Великої Перемоги.

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство.

Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Великої Вітчизняної із Днем Перемоги, бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.

Дирекція ТОВ «Верес»