Іван Андрійович ШляховийРайонна організація ветеранів України з глибоким сумом сповіщає про передчасну смерть на 68 році життя одного зі своїх найактивніших членів, воїна-інтернаціоналіста, учасника бойових дій в Чехословаччині Шляхового Івана Андрійовича.

Народився Іван Андрійович 26 жовтня 1947 року в Петровому. Як і більшість ровесників післявоєнного періоду, свою трудову діяльність розпочав у ранньому віці – 16-річним юнаком влаштувався на роботу автослюсарем до Петрівської райсільгоспхімії. Подальша ж трудова біографія була нерозривно пов’язана з автомобільним транспортом, переважно на посаді водія на підприємствах Петрового та Жовтих Вод.

Всі, хто працював поряд з Іваном Андрійовичем, завжди відзначали його відповідальність, порядність, готовність  прийти на допомогу. Іван Андрійович був відвертою, щирою, щедрою на добро людиною, за добросовісне ставлення до праці неодноразово відзначався грамотами і подяками районного та обласного рівнів.

Члени районної організації ветеранів України глибоко сумують з приводу смерті Івана Андрійовича Шляхового та висловлюють щире співчуття рідним та близьким покійного.

За дорученням ради районної організації ветеранів України Олег Гіюк, голова організації.