Дорогі земляки!

Великдень - це свято-символ торжества добра над злом, яке дає нам надію, що будь-які труднощі, які випали на долю нашого народу, можна подолати. Це весняне свято дарує нам віру в кращий завтрашній день!

У такі свята ми спільно молимо Бога наповнити серця всіх конфліктуючих сторін благословенням і радістю, просимо Всевишнього захистити Україну та дарувати всім українцям мир, злагоду і щасливе європейське майбутнє!

Давайте спрямуємо наші зусилля на добрі справи, світлі помисли, відродження та уславлення нашої України і Кіровоградщини зокрема. Давайте почнемо змінювати Україну кожен з себе особисто.

Зі святом!

Христос воскрес! Воістину воскрес!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

***

Дорогі жителі славної  Петрівщини! 

Від щирого серця та відчуттям глибокої радості вітаю вас із світлим Христовим Воскресінням!

Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні. Хай воскресне у ваших душах усе найкраще на землі – непохитна віра, щира відданість і вічна любов.

Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями, щастям і добром. Нехай Господь захистить вас і подарує кожній родині благословення, мир та злагоду, здоров’я і благополуччя.

Хай малинові дзвони Великодня принесуть у вашу оселю радість, віру, надію і любов 

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою народний депутат Анатолій Кузьменко

***

Шановні трудівники, пенсіонери та пайовики!

Прийміть щиросердечні вітання з радісним і величним християнським святом – Воскресінням Христовим! Нехай Великодні дзвони принесуть у ваші домівки безмежну радість і достаток, спокій і благополуччя, щастя і міцне здоров’я, наповнять серце добром і милосердям. Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здіснення найзаповітніших сподівань.

Рік у рік любов Господня

Творить свято Великодня,

Маленькі ангели несуть дари з небес.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Віктор Волков, голова правління ПП «Дружба»

***

Дорогі йосипівці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята - Воскресіння Христового!

Це одне із найдавніших і найсвітліших християнських свят. Воно відзначається урочисто з апостольських часів і, за рішенням першого Вселенського Собору, здійснюється у першу неділю після весняного рівнодення і першого березневого повного місяця.

Бажаємо вам миру, щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудове свято Великодня принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини!

Бажаєм щастя й злагоди в родині

Та благодаті Божої з небес!

І хай по всій лунає Україні:

- Христос Воскрес! - Воістину Воскрес!

Йосипівська сільська рада.

***

Світле Христове Воскресіння, яке ще називають Великоднем – це справді, великий, особливий день. Адже з настанням Пасхальних свят пробуджується не лише природа, а й усі людські надії та сподівання на добро, на щасливу долю.

У ці святкові дні ми згадуємо про основні християнські цінності, прагнемо стати кращими, допомогти ближньому. Чудо Воскресіння Христового надихає нас на благі справи і милосердя. І у ці складні часи для України нам не можна розгубити теплоту наших сердець, зневіритись у власних силах чи занепасти духом.

Нехай віра у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над небуттям оновить наші духовні сили на добрі справи для блага рідної країни та співвітчизників.

Нехай запанує мир у нашій державі, спокій і достаток у родинах, чистота і гармонія у кожному серці.

Воістину Христос Воскрес!

Голова обласної державної адміністрації  

Сергій КУЗЬМЕНКО

***

Шановні жителі району!

Подія Воскресіння Христова - найбільше християнське свято, Свято свят і Торжество з торжеств, знамення перемоги над гріхом і смертю, торжество добра над злом. Великдень – час для переосмислення, прощення та єднання. Це  саме той час, коли треба забути про всі образи та негаразди.

Районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають вас з цим світлим святом! Нехай Пасха принесе у Ваші домівки радість та благополуччя, щастя та міцне здоров’я, наповнить серце добром та милосердям, а великодні дзвони додадуть вам натхнення і сил. І нехай злагода, мир та спокій панують у ваших серцях, домівках, в Україні! А Чудо Воскресіння Христового надихає на добрі та праведні справи.

Олександр АНІСІМОВ, 

голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради

***

Дорогі працівники та пайовики!

У Пасхальній ночі є ця мить, коли відбувається щось утаємничене і те, що неможливо пояснити: от, немовби всі втомились і знеможені від сонливості. Та раптом вдаряє у серце така благодать, що ані сну, ані втоми...і торжествує дух у Воскресінні Христовому. Як описати цю дивну благодать Пасхи,коли небо відкрите, і Ангели співають на небесах? Хай Воскреслий Господь стане вашим миром, а Його любов переможе всяке зло. Радісних вам свят!!!

Щаслива радісна весна

Немов прийшла з небес!

Благословенна новина

Луна: Христос Воскрес!

Хай радісно лунає

Гучний святковий дзвін,

Вам серце наповняє

Благословенням він!

З повагою дирекція та профком ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

***

Шановні жителі Петрівщини!

Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння! У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією. Зі святом вас! Від усього серця бажаю вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

З повагою Олександр Поворознюк, депутат районної ради

***

Дорогі  трудівники агрофірми!

«Христос воскрес!» десь пролунало,

І на душі святково стало.

Ось кошики із рушниками

Несуть до церкви із пасками.

Святково свічки засвітились,

І всі частунки освятились.

«Христос воскрес»- 

лунають дзвони.

Хай зникнуть всякі перепони!

Хай у душі панує свято,

Хай успіхів буде багато!

Хай завжди і у всім щастить.

І хай вас Бог благословить!

Олександр Поворознюк, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

***

Вітаємо усіх односельців зі світлим радісним 

Великоднем!

«Христос воскрес!» – «Воістину воскрес!» - радіє Земля в цей день, набираючись сили для свого розвитку, дзвенять над нею радісні дзвони, і ми щиро бажаємо один одному миру, любові, добра.

Нехай Господня ласка зігріває всіх вас, навчає жити і бути щасливими. Віри вам і благополуччя, щирості та добра.

Нехай це свято покладе благодатні початки для нових перемог на благо нашого району й держави.

Новостародубська сільська рада.

***

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Ці слова наповнюють радістю серця всіх християн, змушують яскравіше палати вогонь віри. Адже диво Воскресіння Сина Божого – це свідчення торжества добра над злом, над гріхом і смертю.

Вітаємо з цією подією працівників, пайовиків, всіх односельців. Бажаємо щастя, здоров’я, радості і Божої благодаті на всі ваші справи.

Дирекція ТОВ «Агрофірма «Маяк»

***

Шановні жителі Червонокостянтинівки і Баштиного!

Вітаю вас зі святом Великодня – найбільшим християнським святом!

Бажаю добра, здоров’я, достатку і сімейної злагоди, віри у світле майбутнє, яке ми всі наближаємо своєю працею. Нехай якомога скоріше здійсниться наша мрія про мир, Господь почує наші щирі молитви.

Христос воскрес!

Катерина Галуган, депутат районної ради.

***

Вітаємо  всіх односельців – малинівців з радісним святом Великодня!

Бажаємо душевної чистоти і гармонії, злагоди і спокою в сімейному житті, здоров’я і достатку, здійснення всіх мрій і планів. Нехай Господь буде з нами і в радісні, і в сумні хвилини, нехай він благословить нашу неньку Україну на мир і добробут!

Христос воскрес!

Дирекція ТОВ «Малинівське»

***

Дорогі водянці!

Щиросердно вітаю вас з радісним святом Великодня!

Кожен з нас вважає Воскресіння Сина Божого найвеличнішою подією в історії людства. Христос загинув в ім’я спокутування гріхів минулих і прийдешніх поколінь, тож славімо Його і будемо вірними Його заповітам. 

Нехай кожного торкнеться Божа Благодать, нехай кожен пізнає Божу любов! Щастя вам, добра і миру!

Григорій Огир, директор ПСП «Водянське»

***

Дорогі трудівники господарства, шановні ветерани!

Вітаємо вас зі світлим і величним святом Христового Воскресіння!

Християни усього світу зустрічають його з вірою у торжество істини і справедливості, перемоги духу Божого над гріхом. Тож нехай у цей день ваші душі наповняться Божою Благодаттю, Господь дарує мир і спокій кожній родині і всій нашій Україні.

Христос воскрес!

Дирекція ТОВ «Агродар ЛТД»