Це звернення педагогічного та учнівського колективів Володимирівської ЗШ І-ІІІ ступенів ми публікуємо повторно, оскільки попереднього разу було неточно вказано номер картки Приватбанку, на який потрібно перерахувати кошти (замість шістнадцятизначного числа, яке використовується в розрахункових картках Привату, було вказано лише 12 останніх цифр).

Втішно, що на цю невідповідність вказали наші читачі, які зробили спробу перерахувати кошти, але платежі через вказану причину не пройшли. Це вже вчергове свідчить про те, що в нашому районі проживають небайдужі люди – чутливі й уважні до чужої біди.

Шановні жителі Петрівського району! 

У 6 класі Володимирівської ЗШ І – ІІІ ступенів навчається Маркевичус Юлія Олександрівна, у якої виявлено деформацію правої нижньої кінцівки. Після обстеження у Київському інституті травматології та ортопедії НАМН України лікарі встановили діагноз: вірусна деформація правого колінного суглоба, вкорочення правої нижньої кінцівки. 10 грудня 2014 року Юля перенесла операцію. Їй зробили коригуючу остеотомію правого стегна та тимчасово заблокували латеральну зону росту в нижній третині правого стегна. Вартість даної операції становила 20тис.грн. На даний час дівчинка знаходиться вдома під постійним наглядом лікаря ортопеда – травматолога. Для неї організовано індивідуальне навчання. У червні календарного року Юлії необхідно провести наступну операцію. Але дівчинка виховується однією мамою, з якою вони мешкають у будинку дідуся та бабусі, й потрібних коштів на другу операцію рідні не мають.

Педагогічний та учнівський колективи Володимирівської ЗШ І-ІІІ ступенів, рідні дівчинки звертаються до всіх, хто має чуйне серце та добру душу з проханням надати посильну фінансову підтримку Маркевичус Юлії Олександрівні та її мамі для проведення чергової операції.

Кошти просимо надсилати на картку Приватбанку №4405 8823 1240 7186, видану на ім’я мами дівчинки Маркевичус Тетяни Володимирівни.

Щиро дякуємо всім небайдужим.