У 6 класі Володимирівської ЗШ І-ІІІ ступенів навчається Юлія Олександрівна Маркевичус, у якої виявлено деформацію правої нижньої кінцівки. Після обстеження у Київському інституті травматології та ортопедії НАМН України лікарі встановили діагноз: вірусна деформація правого колінного суглоба, вкорочення правої нижньої кінцівки. 10 грудня 2014 року Юля перенесла операцію. Їй зробили корегуючу остеотомію правого стегна та тимчасово заблокували латеральну зону росту в нижній третині правого стегна. Вартість даної операції становила 20 тис. грн. На даний час дівчинка знаходиться вдома під постійним наглядом лікаря ортопеда-травматолога. Для неї організовано індивідуальне навчання. У червні календарного року Юлії необхідно провести наступну операцію. Але дівчинка виховується однією мамою, з якою вони мешкають у будинку дідуся та бабусі, й потрібних коштів на другу операцію рідні не мають.

Педагогічний та учнівський колективи Володимирівської ЗШ І-ІІІ ступенів, рідні дівчинки звертаються до всіх, хто має чуйне серце та добру душу, з проханням надати посильну фінансову підтримку Юлії Олександрівні Маркевичус та її мамі для проведення чергової операції.

Кошти просимо надсилати на картку Приватбанку № 8823 1240 7186, видану на ім’я мами дівчинки Маркевичус Тетяни Володимирівни.

Щиро дякуємо всім небайдужим.