Асортимент продукціїАсортимент продукції на виробництві Петрівської виправної колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області №49 різноманітний. Установа спеціалізується на виробництві виробів з металу, деревини та наданні послуг промислового характеру. Тут виготовляють обладнання для дитячих майданчиків, садово-паркове устаткування та багато іншого.

Нещодавно для упорядкування культурно-масових місць відпочинку нашого району засуджені, що відбувають покарання в установі, розпочали виготовлення паркових лавок.

Головною перевагою виробництва установи є сучасна, орієнтована на ринок стратегія розвитку та постійний пошук нових замовлень. Ми співпрацюємо з фізичними особами не лише району, а й області. Виробництво динамічно розвивається, проводиться розширення асортименту обладнання на дитячі майданчики та інші види продукції.

Петрівська виправна колонія №49 готова до співпраці з різними юридичними та фізичними особами для задоволення потреб ринку, з метою розширення обсягів та номенклатури продукції, що виготовляється, забезпечення продуктивної зайнятості засуджених та розвитку власного виробництва.

Наталія Бурлак, Петрівська виправна колонія №49