Розпорядження

голови Петрівської районної державної адміністрації Кіровоградської області

від 18 березня 2015 року № 76-р

Про розроблення детального плану території для розміщення бази відпочинку «Ласкаючий вітерець» на території Богданівської сільської ради Петрівського району Кіровоградської області (за межами населеного пункту)

Відповідно до статті 6, пункту 5 статті 13, пункту 1 статті 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 4 статті 10, статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555, Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16 листопада 2011 року №290, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20 грудня 2011 року за №1468/20206 та розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Спілка мандрівників» від 18 лютого 2015 року:

1. Замовити розроблення детального плану території для розміщення бази відпочинку «Ласкаючий вітерець» на території Богданівської сільської ради Петрівського району Кіровоградської області (за межами населеного пункту).

2. Виступити Замовником розроблення детального плану території для розміщення бази відпочинку «Ласкаючий вітерець».

3. Укласти тристоронній договір про розроблення детального плану території, вказаного в пункті 1 даного розпорядження, в якому районна державна адміністрації - Замовник, ТОВ «Спілка мандрівників» - Платник, підрядна організація - Виконавець.

4. Визначити, за погодженням із Платником, ліцензовану організацію — розробника детального плану території, з укладанням відповідної угоди.

5. Забезпечити, за погодженням із Платником, надання Виконавцю вихідних даних на розроблення детального плану території для розміщення бази відпочинку «Ласкаючий вітерець».

6. Визнати ТОВ «Спілка мандрівників» (за згодою) відповідальним за фінансування детального плану території, зазначеного в пункті 1 цього розпорядження.

7. Рекомендувати Богданівській сільській раді разом з відділом регіонального розвитку, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та з питань цивільного захисту райдержадміністрації:

оприлюднити у двотижневий термін розпорядження голови районної державної адміністрації «Про розроблення детального плану території для розміщення бази відпочинку «Ласкаючий вітерець» на території Богданівської сільської ради Петрівського району Кіровоградської області (за межами населеного пункту)» шляхом опублікування розпорядження у засобах масової інформації району, а також розмістити на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації;

провести громадські слухання проекту детального плану території для врахування громадських інтересів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні»;

в місячний строк, з дня надання, оприлюднити розроблений проект детального плану території для розміщення бази відпочинку «Ласкаючий вітерець» на території Богданівської сільської ради Петрівського району Кіровоградської області шляхом розміщення матеріалів (планшетів, макетів) у визначеному місці та інформування громадян через засоби масової інформації району, а також розмістити інформацію на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації.

8. Відділу регіонального розвитку, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та з питань цивільного захисту райдержадміністрації за результатами громадських слухань підготувати проект розпорядження голови районної державної адміністрації про затвердження детального плану території для розміщення бази відпочинку «Ласкаючий вітерець» та надати його на затвердження.

9. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Дементьева І.Г.

Голова районної державної адміністрації О.АНІСІМОВ