У нашому селищі проживає чарівна жінка – Галина Олександрівна Козловська. Вона працює диспетчером в пожежно-рятувальній частині майже 20 років. Колеги і односельці знають її як привітну і добру людину.

Народилася Галина Олександрівна в чарівному селі Церківка Долинського району Івано-Франківської області, але життя так склалося, що зовсім маленькою переїхала до села Войнівка Чутівського району Полтавської області, де й пройшли її дитячі роки. З далекого 1983 року Галина Олександрівна мешкає в смт. Петровому, а з 1995 року працює диспетчером в службі порятунку. Саме її голос чують першим всі ті, в кого сталося лихо, або потрібна допомога. В колективі її поважають за чесність, ввічливість, добросовісне ставлення до посадових обов’язків. А ще Галина Олександрівна завжди готова прийти на допомогу колегам, розрадити добрим словом і порадою.

У подружньому житті наша колега теж щаслива. Вона має чоловіка, сина та доньку. Найбільшою ж радістю для Галини Олександрівни є онука, якій вона віддає любов і тепло своєї душі.

Ще однією радістю і слабкістю Галини Олександрівни є квіти. І досить часто від неї можна почути слова Іоана Крондштадського «Квіти - залишки раю на землі». Важко щось заперечити цим словам. Успіху Вам, домашнього благополуччя та наснаги ще на багато-багато років. 

Андрій Бочаров, провідний інспектор Петрівського РС У ДСНС у Кіровоградській області