вихованці гурткаЗ такою назвою 20 лютого 2015 року пройшов виховний захід для учнів групи продовженого дня у Петрівський ЗШ І ступеня. Мета заходу: вчити дітей любити навколишній світ, те місце, де ти живеш, щоб будувати щасливе життя на землі; розвивати гармонійну особистість, виховувати у дітей бажання рости гідними громадянами неньки України. Учні умовно подорожували, йдучи стежинами віршів.

Кожен з нас мріє жити у квітучій, багатій країні. А для цього дітям потрібно гарно вчитися, надалі отримати професію та працювати на розвиток своєї держави. Щасливе майбутнє нашої країни залежить саме від них. Коли ви будете дорослими, наші юні друзі, то віримо, що станете гідними громадянами і патріотами своєї Батьківщини. Все зробите для того, щоб Україна була ще більш квітучою і багатою, щоб всі жили в любові, мирі і злагоді. Цікаві ідеї про розвиток країни учні висловили у грі «Якби я був Президентом України».

граУ грі «Відгадай» діти відгадували зашифровані назви найбільших річок та міст України. 

Український народ завжди славився піснями.

Сади чарiвнi, мальовничі села.

Моя Україна - це пісня весела.

Вихованці гуртка «Соловейко», (керівник  В.В.Блоха - ЦДЮТ) виконали пісню про Україну.

Українська мова є однією із наймилозвучніших мов у світі. Учні розповіли вірші про рідну мову.

І, на завершення, остання стежина була на тему: «Україна – мирна держава».Найбільше в світі щастя — це мир на землі, коли на ній розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, а діти вчаться, здобувають знання, щоб зробити наш край ще прекраснішим. Мир на землі — це найбільше благо, бо є тато і мама, ніхто не гине у боях, і багато радості у світі.

На жаль, так сталося в Україні, що ми повинні захищати єдність держави Україна, її територію та кордони, її незалежність. Тисячі солдатів, наших вірних та сміливих захисників обороняють нашу землю від ворогів.

Учні прочитали молитву за неньку Україну: 

Молюся я щиро за долю Вкраїни,
Щоб більше не впала вона у руїни,
Щоб радісно жили усі твої діти
Й цвіли, наче квіти, кожного літа…

Надія Сидоренко, педагог-організатор Петрівської ЗШ І ступеня