26-річний житель одного з сіл району обікрав двох своїх односельців, спричинивши останнім збитків на загальну суму понад 2000 гривень.

До міліції з заявою про зникнення свого майна звернулись жінки - 1967 та 1962 року народження - які стали жертвами зловмисників. З метою власної наживи за рахунок вчинення крадіжки чужого майна, зловмисник викрав мікрохвильову піч; набір металевих чарок в шкіряному чохлі; набір металевих каструль; скляний кавовий набір на 6 персон, скляний чайний набір на 6 персон; сковорідку з антипригарним покриттям та інший посуд у однієї потерпілої та мотоцикл «ИЖ Юпитер 5» у іншої потерпілої. За даним фактом були відкриті кримінальні провадження. В ході проведення слідчих та оперативно-розшукових дій було встановлено особу зловмисника, а викрадене майно в ході огляду місця події було вилучено. 

- Дії зловмисника, а саме таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, кваліфіковані за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України «Крадіжка», – заявив начальник Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області, підполковник міліції Євген Чуйко. – Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Ганна Пащенко, інспектор по РНГФ Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області старший лейтенант міліції