одна з найактивніших депутаток Петрівської селищної ради, керівник районного волонтерського руху Алла Павлівна ГорністоваНапередодні свята – Дня працівників місцевого самоврядування - в залі засідань Петрівської селищної ради на урочистості зібралися представники трудових колективів, що забезпечують щоденну життєдіяльність селища, депутати-ветерани, представники депутатського корпусу.

Відкрила урочистості секретар селищної ради Г.Тищенко. Затим з вітальним словом до присутніх звернувся Петрівський селищний голова І.Педан, привітав колег та гостей свята і голова бюджетної комісії М.Гуцаленко. 

Згідно рішення виконавчого комітету, що його зачитала керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Н.Нікіфорова, за активну життєву позицію, компетентність, відповідальне ставлення до роботи велика група представників різних трудових колективів селища, депутати-ветерани отримали грамоти, квіти та грошову винагороду, що стало гарним стимулом для святкового настрою та подальшої самовідданої праці на ниві розвитку селища.

нагороду і вітання з нагоди свята отримує слюсар аварійної бригади Петрівського УЖКТ Сергій Каструбін.

Наш кор.

На знімках: одна з найактивніших депутаток Петрівської селищної ради, керівник районного волонтерського руху Алла Павлівна Горністова; нагороду і вітання з нагоди свята отримує слюсар аварійної бригади Петрівського УЖКТ Сергій Каструбін.