Олександр ЧорноіваненкоВід щирого серця вітаю вас із Днем Збройних Сил України!

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків. Служба в лавах Української армії – це продовження славних традицій предків, великої звитяги козацтва та наших батьків, дідів, прадідів, які здобули Перемогу над фашизмом. Тож сьогодні - це свято солдатів і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать українському народові, гинуть заради нашого спокою, сивочолих ветеранів і безвусих юнаків, кому лише належить заступити на вахту оборонця. Вами Українське військо сильне було, є і буде!

У напруженій суспільно-політичній ситуації, що нині переживає українське суспільство, Збройні Сили України демонструють організованість, дисципліну, патріотизм, здатність залишатися гарантом стабільності, суверенітету і територіальної цілісності держави.

Вірю, що українські військовослужбовці й надалі гуртуватимуться навколо ідеї єдиної і неподільної України.

Нехай щира любов до України, славетні бойові подвиги сучасних військовослужбовців, а також наших батьків і дідів, народна повага надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Миру, щастя, добра та злагоди вам і вашим родинам, дорогі воїни та ветерани!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко