Дорогі захисники Української держави - солдати, офіцери, ветерани!

Щиро вітаю вас із Днем Збройних Сил України!

Зараз уже ні для кого не секрет, що Збройні Сили України з року в рік систематично і штучно вели до занепаду. І якщо матеріально-технічну базу й можна досить швидко зруйнувати, то свободолюбивий дух нації, вихований прикладом українського козацтва - незламний і непереможний, він здатний надихнути на ратний подвиг сучасного українця. 

День сьогоднішній – тяжкий і трагічний в історії нашої держави, уже багатий легендарними постатями серед військовослужбовців, яких інакше як героями прості українці і не називають. Саме ви – українські військові герої і є міццю наших Збройних Сил. 

Більша територія України живе у мирі і спокої саме завдяки вам, ми це знаємо і добре розуміємо. Більше того, влада ніколи не повинна забувати про це, а також про взяті зобов’язання щодо соціального супроводу і захисту вас та ваших родин.

Всі ми віримо, що мир, достаток і злагода дуже скоро запанують у кожному куточку України, у кожній домівці наших співвітчизників. Вас же нехай повсякчас супроводжує недремний Янгол-охоронець. Легкої служби вам і якнайшвидшої перемоги та утвердження Правди для всіх нас. 

З повагою голова обласної державної адміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО