Олександрійський об’єднаний міський військовий комісаріат проводить відбір спеціалістів високомобільних десантних військ для проходження військової служби за контрактом (в тому числі короткостроковим) у військовій частині В 4745.

За довідками звертатись в Олександрійський ОМВК за адресою: м. Олександрія, вул. Шевченко 85, кімната № 9, тел. 05235-72772.

* * *

Олександрійський об’єднаний міський військовий комісаріат проводить відбір спеціалістів високомобільних десантних військ для проходження військової служби за контрактом (в тому числі короткостроковим) у військовій частині А1126 та військовозобов’язаних, які раніше проходили військову службу за танковими спеціальностями до військової частини А2802 ВМС ЗСУ.

За довідками звертатись в Олександрійський ОМВК за адресою: вул. Шевченко 85, кімната № 9.

* * *

Олександрійський об’єднаний міський військовий комісаріат доводить до відома військовозобов’язаних у відставці - громадян України віком від 40 до 60 років, що відповідно до Закону України № 1604-VII «Про внесення змін до статті 28 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» збільшено граничний вік перебування військовозобов’язаних у запасі, а саме:

- військовозобов’язані, які перебувають у запасі та мають військові звання рядового, сержантського і старшинського складу - до 60 років.

- особи офіцерського складу, які перебувають у запасі: молодший та старший офіцерський склад - до 60 років; вищий офіцерський склад - до 65 років.

- військовозобов’язані-жінки, незалежно від присвоєних їм військових звань - до 50 років.

В зв’язку з цим прошу військовозобов’язаних у відставці - громадян України, які зняті з військового обліку за віком, звернутися до Олександрійського об’єднаного міського військового комісаріату за адресою: м. Олександрія, вул. Шевченка, 85 для вирішення питання поновлення на військовому обліку.

Сергій Сидоренко, військовий комісар Олександрійського ОМВК, підполковник