06.10.2014р.

Відвезли воїнам:

Одяг: чоботи з теплими устілками та вставками, теплі підштаники чоловічі, штани на ватині, тільники, рукавиці, теплі шкарпетки, в’язані шапки під каски, светри, дощовики, зимові куртки;

Дерев’яні піддони для відпочинку у бліндажах (виготовив О.Г.Краснюк), перини, матраци та подушки (надав дитячий садок «Рудана»), спальні мішки;

Особливо були вдячні воїни за 5 «буржуйок», виготовлених працівниками газової служби (керівник - В. Щербак), газові балони для «буржуйок» надав Ю.М. Волощенко. «Буржуйки» дуже ефективні, зручні та економічні.

Домашнім затишком та теплом воїнам навіяли продукти харчування, виготовлені В.Єфремовою, М.Висоцькою, Л.Устименко, О.Кислицею, Л. Ліщенюк та працівниками «Хлібодару». Приватний підприємець П.П. Мельниченко надав борошно, з якого було спечено хліб, а 430 пиріжків нагадали бійцям про затишні домівки.

Дякували воїни за продукти харчування, надані громадами смт Петрового та с. Петрівського.

Зворушили до сліз мужніх солдатів дитячі малюнки, які вони відразу розвішують в бліндажах, а також прапор від малюків групи «Метелик» дитячого садочка «Рудана» (вихователь - Ольга Тесленко) та вишитий рушник «Слава Героям!». 

Як Божий оберіг служитимуть воїнам ікони та церковні свічки, надані отцем Михайлом Царуком.

Для будівництва бліндажів на віддалених блокпостах ми привезли молотки, цвяхи, сокири, ручні пили, поліетиленову плівку, металевий дріт та бензопилу, надану Петрівською райдержадміністрацією (голова - О.І. Анісімов)

Для профілактики та лікування простудних захворювань воїнам придбані ліки на загальну суму близько 4,5 тис. грн. Для лікування хвороб суглобів та ревматизму надані гелі приватним підприємцем О.Д. Яковенко («Зоо-маркет»).

Надіслали «Новою Поштою» посилку з теплими речами, продуктами та дитячими малюнками-оберегами В. Ромадін та Л. Руденко.

Для ремонту виведеного з ладу уламками міни радіатора вантажного автомобіля «Камаз» Дмитра Мар’янова братами Больботами (СФГ «Роксолана») подарований радіатор, тепер наш односелець з машиною на ходу.

Командир 34 батальйону передав подяку жителям Петрівського району за допомогу воїнам батальйону.