Цими днями Україна відсвяткувала День залізничника. Це свято встановлено в країні за Указом Президента в липні 1993 року. Дата його була обрана на честь прибуття до Львова 4 листопада 1861 р. перших поїздів міжнародного сполучення.

Сучасна історія українських залізниць відлічується з дня проголошення незалежності України в 1991 році. А в липні1996 року був ухвалений закон «Про залізничний транспорт», який визначав основні економічні та фінансові засади діяльності залізничного транспорту України.

Самез нагоди цього свята хочемо познайомити вас з чудовою родиною наших земляків-залізничників. Майже півстоліття родина Мінінків  працює на благо залізниці. Іван Тимофійович на цій трудовій ниві вже 29 років. Зараз вирішив піти на заслужений відпочинок. Останніми роками працював машиністом тепловоза, але починав свою кар’єру з малого.

Його дружина Лариса Леонідівна 18 років свого життя віддала залізниці. На даний час працює екіпірувальником рухомого складу.

І хоч це важка праця, але вони нею задоволені. Адже обоє мають спеціальну освіту. Та й після скількох років не просто звикли до професії, а й полюбили свою справу, адже є справжніми професіоналами. 

У трудовому колективі їх поважають та люблять, знають, що вони завжди прийдуть на допомогу молодшим працівникам, підкажуть як потрібно, навчать. 

Взаємини у сім’ї чудові, щодо роботи теж ніяких конфліктів не виникає, вони навпаки - завжди підтримують один одного. Мають вже дорослу донечку. Іван та Лариса - позитивні та доброзичливі люди. Тож бажаємо їм взаєморозуміння та довгих літ любові. Івану Тимофійовичу добре відпочити на пенсії, а Ларисі Леонідівні – успіху в її нелегкій професії.

Яна БОЙКО