Нею виявилась місцева мешканка, 18.12.1977 року народження. За вчинене їй може загрожувати  покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.    

До міліції звернулись 48-річна жителька та 46-річний житель з смт Петрового, які стали жертвами зловмисниці, котра, вирішивши провідати на кладовищі свою покійну вчительку, заразом викрала й металеві таблички, на яких були викарбувані прізвища, ініціали та рік народження та смерті покійних з могил їх родичів. Вказані предмети зловмисниця поклала в пакет та направилась в бік свого дому, де збиралась використати їх для власних потреб. Однак, по дорозі додому на одній з вулиць смт Петрового була затримана працівниками міліції, які поцікавились вмістом пакета. У цей момент жінці нічого не залишалось робити, окрім зізнатись у вчиненні злочину.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі проводяться слідчі дії. Вчинок підозрюваної кваліфіковано за частиною 1 статті 297 Кримiнального Кодексу України «Наруга над могилою», - повідомляє начальник Петрівського РВ УМВС майор міліції Євген Чуйко.

Анна Пащенко, інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями