готується черговий вантаж в зону АТОНадворі вже опадає останнє осіннє листя, вже зібраний у полі урожай, але спокою на Сході України так і немає.

Наші герої і досі стоять на передових. Тож новостародубці знову не забувають про своїх захисників. Так мешканці вулиць Дімітрова, Колгоспної, Жовтневої, Леніна, Чапаєва, Крупської, Щорса, Дружби та інші зібрали та передали воїнам АТО продукти харчування (картоплю, цибулю, моркву, буряк, капусту, часник, перець, крупи, жир, сало, тушонку, консервацію) та теплі речі. Кожен мешканець, який давав воїнам продукти, передавав їм теплий привіт та із сльозами на очах бажав перемоги і живими повернутися до своїх сімей. Активну участь в організації збору допомоги взяла депутат Новостародубської сільської ради К.І.Санітарчук.

Також активно долучилися до надання допомоги керівники сільгосппідприємств: генеральний директор ТОВ «Агрофірма «Маяк» В.І. Мирошниченко, котрий передав хлопцям теплі речі, ковдри та тушонку; директор ТОВ «Агрофірма «Маяк» В.П. Кузнецов надав 150 кг борошна та пальне для автомобіля, на якому була відправлена допомога військовим; керівник ПП «Олександр» - крупи та макаронні вироби; керівник філії ТОВ «Верес» В.М. Осовський та директор «Агрофірма «Овен» С.Д. Лисенко - пальне для автомобіля волонтерів; директор ПСП «Зарічне» А.М. Давидовський - 500 кг яблук.

Колектив ДНЗ №1 «Дзвіночок» зібрав кошти в сумі 725 грн. для придбання теплих речей воїнам АТО. Вихованці цього дитсадка передали військовим свої листи із побажаннями, які будуть зігрівати їхні серця. Учні Новостародубської ЗОШ 1-3 ступенів власноруч зшили патріотичний прапор Петрівського району, який передали хлопцям на передову. Колективи ДНЗ №2 «Малятко» та Червоносільської ЗОШ І-ІІ ступенів зібрали кошти в сумі 800 грн..

За рахунок коштів, зібраних мешканцями сіл Новостародубської сільської ради, хлопцям, які приходять у короткочасну відпустку, надається грошова допомога в розмірі 500 грн. кожному.

В серцях наших мешканців гартується патріотизм та гордість за Україну і воїнів-захисників, які її захищають. Кожен з них говорить, що й надалі готовий віддати останнє заради перемоги та спокою в державі.

Слава Україні! Героям Слава! Слава нації!

Віктор Заїка, Новостародубський сільський голова

На знімку: готується черговий вантаж в зону АТО.