Звернення кандидата у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 103 Анатолія Кузьменка

Анатолій КузьменкоСьогодні, у цей надзвичайно складний час, коли ми найбільше потребуємо миру і єдності, звертаюся до кожного з Вас особисто, до кожного мешканця Олександрії і Олександрійщини, Петрового і Петрівщини, Долинської і Долинщини, Устинівки і Устинівщини!  

Тільки об’єднавшись ми зможемо розпочати нову сторінку в історії нашої держави.

Тільки разом ми зможемо подолати будь-які труднощі, покращити життя людей праці, навести в країні лад, забезпечити гідне життя всіх громадян та мирне майбутнє нашої держави!

Ми на порозі тих перемін, яких так довго хотіли, до яких прагнули, і саме зараз, своїм вибором ми закладаємо фундамент нової справедливої Держави для себе і своїх нащадків.

Україна і її незалежність – понад усе! Зараз, коли по-новому пробудилися і бурно проявилися ці якості нашого народу, коли світ справді здригнувся, не розуміючи як нам це вдається, ми будемо йти далі і творити власну історію, кувати власну долю. Можливо, саме своїм поступом рятуючи увесь світ. Бо настав час. 

Настав час побудови Держави з чистого аркуша: без міцної економіки, без армії, з порожньою державною казною, але з величезним Патріотизмом, які не розтратила українська нація. Давайте разом докладемо максимум зусиль для  побудови Держави Україна. Не треба говорити навздогін подіям, а треба діяти. Наша робота, результат цієї роботи мають стати предметом обговорення для інших, за нами пильно спостерігає увесь світ. Великому і могутньому українському народу потрібні чіткі ідеали, мета, конкретний план дій. І найперше – вже цієї неділі, у цей вирішальний час – кожен з нас повинен проявити власну громадянську активність.

Сьогодні, як ніколи, ми маємо бути єдині у всьому. Єдині в думках, єдині у справах, єдині у прагненні до кращого. Ви – відповідальні і виважені. Я пишаюся тим, що весною Україна вже зробила вирішальний крок, обравши в один тур Президента, і довела всьому світові, що Майдан змінив Україну, змінив усіх нас, змінив нашу свідомість, і Україна буде жити по-новому! Ми - вільна і мудра нація. Зараз не можна упустити шанс побудови держави, яка варта гідного місця на світовій арені. Треба зробити наступний важливий крок і об’єднатися навколо Президента України, щоб він, нарешті мав змогу виконати задекларовані під час виборчої кампанії обіцянки. Надзвичайно багато проблем сьогодні ще не вирішені. І було б дуже добре, щоб пропозиції їх розв’язання були не не просто черговим піаром  майбутніх представників влади – а стали реальним шляхом до покращення життя. 

Спостерігаючи за ситуацією, можна констатувати той факт, що більшість політиків не бажає Україні спокою. Замість того, щоб об’єднатися та працювати пліч-о-пліч з Президентом, якого майже одностайно вибрав український народ, сьогодні ми спостерігаємо спроби розділити думки виборців. Невже для вірного вибору має бути реальна загроза існуванню цілісної держави? Задумайтесь, до чого можуть призвести радикальні методи вирішення політичних та економічних проблем сьогодні? 

Кожен повинен чітко усвідомлювати, що майбутнє України і нашої територіальної громади знаходиться у наших руках. Лише від нас із Вами залежить, яку країну ми залишимо нащадкам – країну рабів чи країну вільних людей, які є господарями на своїй, Богом даній землі. Лише від нашого з вами вибору залежатиме ефективність роботи нової Верховної Ради. Більшість треба формувати ще до виборів, глибоко аналізуючи можливі об’єднання народних депутатів, які будуть спроможні вирішувати важливі для країни питання. 

Багато кого цікавить, чому я йду до Верховної Ради. Відповідь дуже проста і я хотів би, щоб до неї прислухалися всі мої опоненти. Я народився, виріс і живу у селі Головківка, все життя працюю на землі. Очолюю потужну сільськогосподарську групу компаній «УкрАгроКом», що забезпечує роботою кілька тисяч жителів сіл і міст. Тому мені, як і кожному з вас, не байдужа доля рідного краю.

Я готовий взяти на себе відповідальність за округ, бо добре розумію, чого, насамперед, потребують жителі цілого округу, незалежно від того, чиїми виборцями вони сьогодні є. Не покладайтесь на обіцянки, судіть за конкретними справами!

Я сприймаю пропозицію Петра Порошенка балотуватися у Народні депутати України, як можливість передати свій досвід не лише на територіальному рівні, а й на державному. Я готовий разом з вами вирішувати проблеми.

Ми живемо на Кіровоградщині, що вирізняється прекрасними стартовими позиціями для стрімкого розвитку. Маючи досвід керівництва великим колективом, я даю можливість людям працювати та відчувати себе потрібними. 

Закономірно, що людей більше цікавлять проблеми не державного рівня, а місцевого. Під час кожної зустрічі з виборцями мені доводиться брати участь у вирішенні побутових проблем. Так, я очолюю соціально відповідальну компанію. Ми можемо – і допомагаємо, і не лише перед виборами, а постійно. Але в межах цілої країни я можу зробити набагато більше. В Україні на законодавчому рівні необхідно створити умови для розвитку, а не подолання труднощів.

Яким чином я бачу розвиток територій округу? Вважаю, що, вирішивши проблему безробіття, ми вирішимо 99% усіх проблем. Забезпечення зайнятості населення треба розглядати через можливості і потреби територій. Ефективне використання кіровоградських чорноземів і корисних копалин, розвиток переробної промисловості забезпечить нам і енергетичну незалежність, і продовольчу безпеку, й інвестиційну привабливість. 

Шановні мої земляки, олександрійці і долинчани, устинівчани й петрівчани! Єднаймося! Давайте разом підтримаємо обраного нами Президента! Вірю у вас! Вірю у майбутнє нашої країни! Вірю у вашу підтримку! Вірю, що ми разом зробимо життя нашої Кіровоградщини кращим! Слава Україні! 

З повагою Анатолій Кузьменко