зона АТОЯ люблю мою Батьківщину

Через 23 роки незалежності стало очевидним, що не всі розуміють, що таке Батьківщина: для одних її не існує взагалі, інші вважають, що Батьківщина там, де їм добре, деякі кажуть: «А що дала мені Україна, за що я повинен її любити?».

Моя Батьківщина – це місце, де я народився і виріс, де живуть моя сім’я і друзі. Моя Батьківщина – могили моїх предків і моїх бойових побратимів. Це - мої командири і товариші по військовій службі. Це наш народ – добрий, працьовитий і терплячий, скільки його не б’ють, не обманюють, не принижують, а він однак знаходить в собі силу підійнятися з колін з гордо піднятою головою.

Моя Батьківщина мені нічого не винна, це я їй винен, це я зобов’язаний зробити її щасливою і вільною, безпечною і комфортною!

Я захищатиму мою країну і боротимуся з її ворогами зовнішніми і внут-рішніми.

Починати треба з себе

До цього часу народні обранці, за рідкісним винятком, м’яко кажучи, забували про свої передвиборчі обіцянки і програми, за якими їх обирали, а якщо казати прямо і чесно, то просто обдурювали своїх виборців, як шахраї, користуючись їхньою довірою. Тому перше що зроблю - це ініціюю прийняття простого і ефективного механізму відкликання депутата у разі обману ним виборців, невиконання передвиборчих обіцянок або ігнорування волі своїх виборців. По-друге, це скасування депутатської недоторканості – рівна відповідальність для всіх!

До законодавчого врегулювання механізму відповідальності депутатів перед виборцями готовий укласти з кожним виборцем особисто або через представницькі органи договори про порядок здійснення депутатської діяльності, механізми звітності перед виборцями, впровадження їхньої волі при прийнятті законів та порядок самостійного складання повноважень у разі порушення взятих на себе у передвиборчій кампанії повноважень.

Захист від зовнішньої агресії

Я доброволець, пішов до лав Збройних Сил України, тому що розумію, що зараз вирішується - чи бути Україні вільною, процвітаючою державою, яка має право вільно обирати своє майбутнє, чи ми будемо окраїною Російської імперії і житимемо за вказівкою Москви. 

А тому, поки на нашій землі знаходиться хоча б один ворожий солдат – мобілізація всіх ресурсів для боротьби з агресором, введення військового стану, модернізація збройних сил, переозброєння за стандартами НАТО, посилення співпраці з Європейськими державами та Сполученими Штатами Америки у питаннях посилення обороноздатності України, жорстка відповідальність від солдата до Президента.

До припинення агресії конфіскація та націоналізація всіх активів як держави-агресора, так і підприємств цієї держави, припинення будь-яких відносин з державою-агресором, дипломатичних, економічних та інших.

Націоналізація всіх стратегічних підприємств, незважаючи на їх власників.

Боротьба з внутрішнім ворогом

Внутрішній ворог - це сепаратист, чиновник-корупціонер, олігарх, який працює не на державу, а на власні інтереси, власник підприємства, який принижує своїх працівників, не виплачуючи заробітну плату або плату за земельні паї, всі, хто підриває мою Батьківщину зсередини.

«Якщо ворог не здається - його знищують!»

Хто це буде робити у нас на окрузі в умовах, коли немає сьогодні віри ні прокуратурі, ні міліції? Це готовий робити я особисто, розбиратися по кожному факту, прав народного депутата достатньо для цього, а з допомогою громадськості результат буде стовідсотковий.

Забезпечення прозорості влади - це декларування кожним чиновником, і мною особисто, не лише доходів, але й витрат своєї сім’ї. Всі видатки органів влади повинні бути оприлюднені на сайтах відповідних органів в інтернеті, причому не раз на рік, а в режимі реального часу. 

Поки ми разом не зламаємо «культ Долара» і не повернемося до Бога та людської моралі - нічого доброго не буде. 

Давайте зробимо це разом. З нами Бог і Україна!

З повагою кандидат в народні депутати України Олег ПЛОХОВ