найзворушливі вітання - від першокласників.Хто такий учитель? Людина, яка дає конкретні знання чи людина, яка взяла на себе величезне завдання — виховувати людей?

Учитель має бути розумною, гуманною особистістю. Досвід свідчить, що він повинен володіти психологією, знанням свого предмета, щоб викликати в учнів бажання вчитися. 

«Праця учителя проходить у світі дитинства - ось про що не можна забувати ні на хвилину. А це особливий світ, який ні з чим не порівняєш. Потрібно знати його, вчитися в нього, щоб в кожному учителеві сяяла і ніколи не гаснула маленька іскорка дитини», - писав В.О. Сухомлинський. Саме даної поради великого педагога-гуманіста дотримуються учителі, які працюють в Петрівській ЗШ І ступеня.

У першу неділю жовтня працівники освіти святкували своє професійне свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Традицією стало у нашому закладі відзначити День учителя, як радісне і шкільне свято. Концерт розпочав учень 4-В класу Богдан Щербаков, який привітав педагогів гарним віршем-побажанням. За високу результативність, професіоналізм, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління директор школи О.Л. Лівак вручив подяки адміністрації школи:  Л.А. Каплун, І.В.Семенко, В.В.Блосі, Т.І.Тосик та привітав усіх присутніх з нагоди Дня працівника освіти. Влада Адамюк, учениця 4-Б класу, переможниця районного конкурсу «Інгулецька росинка», привітала піснею «Про Україну». Учні 3-Б класу підняли настрій гуморесками. Наймолодша учасниця концерту, учениця 1-А класу Джуліана Узлова заспівала пісню «Першокласник». Гарний танок «Український віночок» виконали учні школи. «Рушничок» - назва пісні, яку подарувала учениця 3-Б класу Олеся Глазачева. І вже традиційно cвоїми піснями нас кожного року вітає дует Ірини та Дарії Семенко. Пісня «Україна – це ми» у їхньому виконанні припала до душі кожному працівникові школи. А оскільки більшість колективу становлять жінки, гарним подарунком для всіх стала пісня «Букет из белых роз» у виконанні «зіркового дуету» Ірини Семенко та Вадима Блохи. 

«Бажаємо вам міцного здоров я, творчої наснаги та великого людського щастя!» - такими словами закінчився святковий концерт.

Надія Сидоренко, педагог- організатор, голова ПК Петрівської ЗШ І ст. 

На знімку: найзворушливі вітання - від першокласників.