Шановні працівники стандартизації та метрології!

Дозвольте сердечно привітати усіх вас із професійним святом – Днем працівників стандартизації та метрології та побажати вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, добробуту і плідної праці на ниві технічного регулювання. 

Активно впроваджуючи вимоги стандартів, ви безпосередньо сприяєте розвиткові вітчизняної науки, промисловості, підвищенню ефективності міжнародної стандартизації. 

Професіоналізм і самовідданість працівників галузі заслуговують глибокої вдячності та високої шани в суспільстві. Завдяки вам помітно вдосконалюється національна система технічного регулювання у форматі європейських та міжнародних вимог і стандартів, життя наших громадян стає якіснішим і безпечнішим. 

Ваша невтомна праця сприяє обліку матеріальних та енергетичних ресурсів, правильному діагностуванню та успішному лікуванню пацієнтів, контролю за станом навколишнього середовища і його впливом на здоров’я людей. 

Впевнений, що ваша діяльність і надалі сприятиме підвищенню рівня якості та безпеки товарів, робіт і послуг та посиленню захисту прав споживачів. 

Бажаю вам успіхів у професійній сфері, кар’єрного зростання і творчої наснаги в ім’я процвітання України!

З повагою, Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко