Анатолій КузьменкоЯк кожен із вас, я твердо вірю в краще майбутнє. Вірю в те, що для утвердження справедливості потрібно на законодавчому рівні встановити порядок, який би стимулював, а не стримував позитивні зміни.

Я готовий узяти на себе відповідальність за долю України, тому звертаюся до вас за підтримкою на виборах до Верховної Ради. 

Жити по-новому!

Народ потребує якісно нової влади, спроможної забезпечити розбудову країни та модернізацію держави.

Я свідомо прийняв рішення балотуватися у народні депутати України за підтримки потужної політичної сили «Блок Петра Порошенка», бо в особі Президента бачу лідера, здатного консолідувати навколо себе фахівців і патріотів. Сьогодні, як ніколи, Президент потребує злагодженості у роботі з Верховною Радою, в яку прийдуть люди, яким ви довіряєте, які мають чітке бачення шляхів зміцнення Української Національної Держави, забезпечення добробуту громадян та вирішення конкретних проблем своїх виборців.

«Жити по-новому» – це гордитися тим, що ми – українці

 

Жити вільно!

Настав час змін. Вірю, що завдяки вашій мудрості у державі буде сформовано Верховну Раду, що проводитиме активну, миротворчу зовнішню і внутрішню політику в інтересах збереження цілісності та розбудови України як держави провідних європейських цінностей та стандартів, держави вільної і незалежної економічно, енергетично і духовно.

Я за самостійні, багаті і відповідальні регіони. Потрібно провести децентралізацію влади і повернути населеним пунктам реальне самоврядування з повноваженнями розпоряджатися фінансами і приймати рішення. 

Чиновники повинні чесно декларувати свої доходи та пройти люстраційну перевірку, а виконавча влада бути сконцентрована в руках виконкомів місцевих рад, обраних народом.

 

Жити безбідно

Кожен громадянин України достойний гідного життя. Ми повинні підтримати вітчизняного виробника, забезпечити його професійними кадрами, що підвищить рівень добробуту громадян, у зміст якого ми вкладаємо гарні дороги, чисту воду, дешеві комунальні послуги, освітлені вулиці, працюючі заклади освіти, медицини, культури. 

Я два рази обирався депутатом обласної ради, працював головою комісії з питань соціального розвитку села та аграрної політики, добре розумію реалії і проблеми жителів Кіровоградщини.

Пріоритетами моєї роботи в окрузі будуть:

Сприяння забезпеченню зайнятості населення шляхом створення на законодавчому рівні сприятливих умов для роботи підприємств, відкриття нових виробничих потужностей і робочих місць. 

Сприяння виділенню бюджетних коштів на  покращення якості автомо-більних доріг, будівництво об’їзної дороги навколо м. Олександрія; будівництво розвідного газопроводу у сел. Устинівка та газифікації дитячого садка, а також газифікації сіл Новий Стародуб, Червоносілля, Олімпіадівка, Балахівка, Олександрівка, Чечеліївка, Іванівка, Федорівка, Зелене, Малинівка Петрівського р-ну.

Буду вимагати вирішення екологічних питань, що стосуються сміттєзвалищ у м. Олександрія.

Якнайшвидша реалізація пакету реформ, відродження економічного потенціалу, впровадження інноваційних технологій та наполеглива праця кожного забезпечать досягнення високих стандартів життя.

 

Жити чесно

Боротимуся за панування в Україні принципів правової держави та справедливості, що зробить її самодостатньою і рівною країною на світовій арені. 

Ми повинні об’єднати громадян усіх регіонів України навколо спільних і справжніх цінностей: подолання і унеможливлення хабарництва і корупції, формування справедливої та відповідальної влади в округах – у місцевих адміністраціях, судах, прокуратурі, міліції, податковій інспекції; повернення довіри до державних службовців через підвищення їх морально-етичних та професійних якостей.

 

Жити безпечно

Україна повинна забезпечувати свою армію для її модернізації та посилення. Наш віськово-промисловий комплекс повинен працювати на оборону держави. Це наша безпека, робочі місця, розвиток промисловості. Зміцнення обороноздатності повинне стати справою кожного. 

Вважаю, що складовою частиною національної безпеки повинна бути енергетична безпека. Сприятиму встановленню на об’єктах соціальної сфери, в дитячих садочках, школах, лікарнях та ФАПах котелень, які використовують альтернативні відновлювані види палива.

Для вітчизняної економіки агропромисловий комплекс має стратегічне значення. Переконаний, що земля сільськогосподарського призначення має належати виключно громадянам України, які на ній працюють. Мораторій на продаж таких земель має тривати до впровадження законодавства, яке унеможливить земельні спекуляції та скупку селянських паїв за безцінь.

 

Ми здатні спільними зусиллями запровадити в державі курс на європейські стандарти, що означає перехід до створення можливостей замість подолання труднощів. Бажання і готовність жити по-новому – наш основний ресурс, запорука заможного життя кожного громадянина незалежної держави.

Настав час єднатися і конструктивно працювати для України. Час жити по-новому. 

З повагою Анатолій КУЗЬМЕНКО