Районна державна адміністрація та районна рада сердечно вітають з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, працівників служб у справах дітей, центрів соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді.

Батьківство - це велике щастя, і разом з тим - велика жертовність. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості. Це горе, поділене на кожного члена родини та щастя, помножене на всіх. Родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди.

Шановні усиновлювачі, прийомні батьки, опікуни, піклувальники! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги і вдячності з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя! 

Олександр АНІСІМОВ, голова районної державної адміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради