Шановні жителі району! Наближається купальний сезон, тож Петрівський РВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області звертається до вас із закликом бути обережними на воді:

- не залишайте малолітніх дітей без догляду;

- роз’яснюйте дітям елементарні правила поведінки під час відпочинку на воді;

- не йдіть у воду в нетверезому стані;

- не купайтесь в місцях, не призначених для цього;

* * *

Шановні жителі Петрівщини! Протягом поточного року на території району спостерігається різке збільшення кількості пожеж та загибелі людей на них. Так з початку року сталося 17 пожеж, внаслідок яких загинули 4 людини. Основними причинами виникнення пожеж є коротке замкнення електропроводки та необережне поводження з вогнем, а також паління в ліжку. 

Петрівський РВ У ДСНС України в Кіровоградській області звертається до Вас з проханням бути обережними з вогнем, не залишайте електроприлади без нагляду, малолітніх дітей без догляду, не розпалюйте багаття біля будівель та споруд, дотримуйтесь правил пожежної безпеки при користуванні електроприладами та газовим обладнанням. 

При виникненні пожежі терміново телефонуйте 101.

* * *

14 травня 2014 року на території Балахівської ЗШ І-ІІІ ступеня проходила акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

В програму дня входили: показові виступи рятувальників ДПРЧ – 32; демонстрація аварійно-рятувального автомобіля; естафети дитячих команд; 

Переможці за підсумками змагань отримали цінні подарунки, а головне - всі учасники ще раз пригадали правила поведінки під час літніх канікул.

* * *

Петрівський РВ У ДСНС України у Кіровоградській області  оголошує конкурс на кращу авторську казку з тематики безпеки життєдіяльності. Конкурс триватиме з 12.05.2014 по 13.06.2014 року. Роботи слід надсилати за адресою: смт. Петрове, вул. Філатова, 31. На переможців чекають цінні подарунки.

Володимир МАЛЮТА, начальник Петрівського РВ У ДСНС України в Кіровоградській області