виступ начальника управління агропромислового розвитку Людмили МаліщукЦій темі був присвячений виступ начальника управління агропромислового розвитку Людмили Маліщук на засіданні колегії райдержадміністрації. Вона доповіла про проведення комплексу весняно-польових робіт. Загалом роботи в полі ведуться організовано і досить інтенсивно, тож є сподівання, що вони будуть завершені вчасно.

Якщо у хліборобів розпочалася гаряча пора, то у комунальників зимові турботи вже позаду. Начальник відділу регіонального розвитку містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та з питань цивільного захисту райдержадміністрації Світлана Заєць надала інформацію «Про підсумки проведення опалювального сезону господарського комплексу району 2013-2014 року». Зокрема, доповідачка повідомила, що сезон  пройшов стабільно, без зривів і надзвичайних ситуацій.

З питаннями «Про хід виконання програми зайнятості населення району на період до 2017 року за 2013 рік» та «Про стан підготовки до відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2014 року» виступила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації В.Сибіра. Досить гарячим було обговорення саме питання оздоровлення дітей. Присутні цікавилися долею дитячого табору імені Матросова, станом організації оздоровлення дітей незахищених категорій. Як не дивно, далеко не всі батьки таких дітей бажають їх відправляти в табори, тож роботу з ними слід посилити, адже здоров’я дітей – не тільки їхня проблема, діти ж бо перебувають і під захистом держави.

Предметним було і обговорення питання «Про стан надання медичної допомоги дитячому населенню району за перший квартал 2014 року», з яким виступив головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Г.Кім.

Члени колегії розглянули й інші питання, прийняли відповідні рішення.

Анатолій РЯБОКОНЬ.