Іван Попов та Андрій Бочаров  нагороджують переможців - команду «Хутір-101»Районний етап щорічного Фестивалю дружин юних пожежників пройшов цими днями у актовій залі НВК.

Цього року Фестиваль відзначає своє 20-річчя. Його головною метою є навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих та надзвичайних ситуаціях, виявлення творчих здібностей у дітей та юнацтва.

У фестивалі взяли участь 11 команд із різних куточків нашого району: з Богданівки, Нового Стародуба, Чечеліївки, Володимирівки, Червонокостянтинівки, Ганнівки, Петрівського, Червоносілля, Зеленого, Луганки та нашого селища.

спільне фото на згадкуВони повинні були справитися з 4 конкурсами: «Домашнє завдання» - привітання з пожежно-рятувальної тематики; «Медичний» - теоретичні та практичні знання з надання першої медичної допомоги; «Знавець назв грибів та дикорослих ягід»; «Плакат соціальної реклами». 

Усі команди показали себе з кращої сторони, всі хотіли бути переможцями.

За ходом фестивалю спостерігали вимогливі, але справедливі члени журі: Іван Попов – провідний фахівець Петрівського РВ УДСНС України в області, Андрій Бочаров – провідний інспектор Петрівського РВ УДСНС України в області, Борис Бойко – провідний фахівець відділу освіти райдержадміністрації, Валентина Савостікова – методист районного методичного кабінету при відділі освіти, Валентина Бойко – директор ЦДЮТ.

Отож перше місце зайняла команда Петрівської ЗШ І-ІІІ ст. «Хутір-101», на другому – команда «Варта» з Новостародубської ЗШ І-ІІІ ст., на третьому – «МНС» із Ганнівської ЗШ І-ІІІ ст.. Переможці та призери отримали грамоти та цінні подарунки, а інші учасники були нагороджені подяками.

Яна БОЙКО

На знімках: Іван Попов та Андрій Бочаров  нагороджують переможців - команду «Хутір-101»; спільне фото на згадку.