На початку року ми, батьки та учні 9 класу Балахівської ЗОШ І-ІІІ ст., звернулися до шкільної громади району з листом – проханням допомогти у зборі коштів на лікування та наступної реабілітації дев’ятикласниці Олени Дяченко. 

Нас підтримали всі, хто розуміє, що чужої біди не буває. 

Так учнівська громада Петрівського НВК провела широкомасштабну акцію «Не будь байдужим – допоможи ближньому». Під час проведення батьківських зборів, годин спілкування юні волонтери оголосили збір коштів для Оленки. Ніхто не залишився осторонь: до збору коштів долучилися і учні навчально-виховного комплексу, і їх батьки, і вчителі. Зібрано близько 2500 грн.

За допомогу у зборі коштів дякуємо також колективам Чечеліївської, Новостародубської, Балахівської ЗОШ І-ІІІ ст., Балахівської школи соціальної реабілітації та всім жителям Балахівки та Олександрівки, підприємцям, релігійним громадам, які зробили свій внесок у добру справу. 

Звичайно, ми добре розуміємо, що наша допомога - це крапля в морі у повному вирішенні даної проблеми. Але, разом з тим, розуміємо і те, що якби не доброзичливі, жертовні люди, то ми самі поодинці зробили б набагато менше. Тож висловлюємо всім вам щиру подяку за вашу підтримку і розуміння, милосердя і допомогу, за вашу жертовність і небайдужість. Всім людям, які творять добро на землі, Дякуємо!!!  

За дорученням батьківської громади учнів 9 класу Балахівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Тетяна Біденко