Оля ЧорнобривецьНе так давно Оля Чорнобривець була однією з кращих учениць Петрівської гімназії. Вона брала активну участь в громадському і культурному житті навчального закладу, відзначалася різноманітними захопленнями. Навчалася в дитячій музичній школі, грала на синтезаторі в дівочому ВІА «Індиго», з 13 років почала писати вірші, грала в настільний теніс, дуже любить читати. Читає багато української і зарубіжної художньої літератури, а ще, що доволі незвично для юної дівчини, - різноманітні енциклопедії, що є свідченням її гострого і допитливого розуму.

В дитинстві мріяла стати лікарем-стоматологом або вчителькою української мови. Та життя внесло свої корективи у дитячі мрії, тож нині вона студентка четвертого курсу Дніпропетровської державної фінансової академії. Каже сама, що вибір професії виявився досить спонтанним,  однак сьогодні вже про це не жалкує.

Як і в шкільні роки, живе цікавим повноцінним життям. У наш комп’ютерний вік Оля зберегла любов до хорошої, особливо сучасної української літератури. Серед улюблених письменників Василь Шкляр, Марія Матіос, Ліна Костенко, Люко Дашвар, Оксана Забужко. Маючи творчу натуру, грає в студентському театрі, дуже любить подорожувати.

- Мені мила вся наша чудова Україна, кожен її куточок. І, звичайно ж, моя маленька батьківщина – наша Петрівщина, – зізнається Оля.

Оля Чорнобривець в місті на морі відпочинок в горах театральна сценка туризм

Анатолій РЯБОКОНЬ.