Звернення президії Петрівської районної організації ветеранів України до депутатів районної ради, депутатів сільських селищних рад, керівників підприємств, установ та організацій та жителів району

блокпостШановні земляки, всі ми знаємо, що сьогодні відбувається в нашій державі. Кожен з нас намагається не пропустити жодного повідомлення новин. Водночас ще півроку тому ніхто не міг навіть теоретично припустити, що слова «війна», «мобілізація» невдовзі набудуть тривожної актуальності в нашому житті. Ще одним шоком для всіх  стала інформація про реальний стан бойової готовності Збройних Сил України. Тим не менше, навіть в таких умовах наші воїни демонструють зразкові приклади героїзму. 

Протягом останніх тижнів сотні молодих чоловіків мобілізуються і направляються до військових частин, де, в основному, поки що незадовільні умови проживання, відсутня форма та повноцінне харчування. Особливо актуальною залишається проблема зношеності та застарілості військової техніки. У багатьох виникає справедливе запитання: як у таких умовах наші чоловіки, брати і сини зможуть ефективно захищати Вітчизну? Звичайно, нині маємо те, що маємо. Зараз не час шукати винних у тому, що армія знаходиться у такому стані. Головне запитання: як і чим кожен із нас може якнайшвидше допомогти, бо наразі загроза війни всерйоз нависла над Україною.

Районна організація ветеранів України звертається до Вас з проханням допомогти нашим Збройним Силам! Приєднуйтеся! Пам’ятайте, що наша допомога сьогодні, як ніколи, потрібна Українській Армії!

Рада національної безпеки України спільно з Міністерством оборони створили сервіс допомоги українським військовим. Збір коштів триває! 

Щоб допомогти армії, можна послати SMS на номер 565 (вартість повідомлення - 5 грн.). Перераховані 5 грн. підуть на допомогу Збройним Силам України. 

На офіційному сайті Міністерства оборони України вказані додаткові реквізити для банківських переказів для матеріально-технічного та медичного забезпечення. 

Водночас закликаємо до обачності, адже останнім часом з’явилося чимало різних Фондів, здебільшого, сумнівного характеру, а також окремі люди, які збирають кошти від імені різних організацій нібито для допомоги армії. Застерігаємо вас від надмірної довірливості, щоб нею не скористалися шахраї. Краще все ж користуватися офіційними реквізитами. 

Сподіваємось на Вашу свідомість та патріотизм!

За дорученням президії районної організації ветеранів України, голова ради Олег Гіюк.