впорядкування закріплених територійНинішня досить м’яка і лагідна зима непомітно трансформувалася у весну з ясною і теплою погодою. Вже менше місяця залишилося до Великодня, а там – і низка травневих свят. Зрозуміло, що у передсвятковий період на санітарний стан населених пунктів буде звертатися особлива увага, та запорукою успіху у будь-якій діяльності є системність у роботі. Тому і кожен господар використовує погожу днину, щоб впорядкувати територію, прибрати сміття на своєму подвір’ї, аби не соромно було перед сусідами, і територіальні громади також постійно займаються впорядкуванням населених пунктів. 

Працівники підприємств, установ та організацій відновили щотижневі санітарні дні, щоп’ятниці виходять на закріплені за ними ділянки і дружно працюють. Та цього тижня визначений графік вирішили тимчасово змінити через невтішний прогноз погоди, який обіцяв її погіршення саме напередодні вихідних. Тож санітарний день провели у вівторок.

працівники районної державної адміністраціїЗрозуміло, що чисто і охайно там, де сміття прибирають регулярно, та ще там, де довкілля не засмічують. Поки що, на жаль, не всі це розуміють. 

Роботи попереду багато, тому всі працівники охоче цим займаються щотижня, допомагаючи нечисленній житлово-комунальній службі підтримувати належний санітарний стан населених пунктів району. 

працівники районного Будинку культури

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімках: впорядкуванням закріплених територій займаються працівники районної державної адміністрації і районного Будинку культури.

Фото автора.