Вже традиційно, наприкінці лютого місяця, освітянська галузь підвела підсумки участі учнів району в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. 

У цьому році 67 школярів презентували наш край на обласній арені. Шістнадцять із них пройшли це складне випобування із честю. Змагаючись із досить сильними суперниками, проявили свої знання, випробували сили та завоювали 22 перемоги. То ж цьогоріч ужинки призових місць, здобутих обдарованими учнями району, досить вагомі - на 5 перемог більше, ніж у минулому році. Наші учасники продемонстрували свої успіхи у вивченні математики, фізики, хімії, астрономії, екології, географії, української, російської, німецької мов, історії, інформаційних технологій, фізичної культури і спорту, трудового навчання.

Яковенко Марина Клінчук Тетяна Проценко Есфір Антоненко Ірина Кузьміна Анна Швиданенко Олександр Курочкін Євгеній Гарькавий Сергій Гончаренко Ангеліна Томишев Дмитро Жовнуватий Олег Мірошник Вадим Таранець Інна Калмикова Світлана Уланова Сніжана Фисенко Дарія

Переможцями олімпіад із двох предметів стали п’ять учнів Петрівського НВК: Томишев Дмитро, Проценко Есфір, Антоненко Ірина, Яковенко Марина, Калінчук Тетяна. Також дві перемоги на рахунку наймолодшого учасника - Швиданенка Олександра, учня 5 класу Балахівської ЗШ І-ІІІ ступенів, який виступав за 7-й клас на олімпіадах з математики та хімії.

Захищати честь області на Всеукраїнському етапі олімпіади з математики буде Томишев Дмитро, з російської мови та літератури – Гончаренко Ангеліна. 

Цим самим петрівські педагоги та їх юні вихованці довели, що інтелектуальний і науковий потенціал нашої Петрівщини цілком спроможний і надалі посідати досить гідні позиції на освітянській карті області. Дякуємо вчителям, які результативно підготували наші юні обдарування!

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2013-2014 навчальному році! Бажаємо нових успіхів і досягнень!

Григорій Москалець, начальник відділу освіти Петрівської районної державної адміністрації