Ні в кого не виникає сумніву, що діти – це найцінніший скарб людства. Турбота про дітей – це головне завдання дорослих, обов’язок перед майбутнім.

Втілюючи в життя завдання, поставлені перед дошкільною освітою Законом України «Про дошкільну освіту», новою редакцією Базового компонента дошкільної освіти, програмою виховання і навчання дітей від 2 до 7 років «Дитина», працівники Петрівського дошкільного навчального закладу №1 «Рудана» поглиблено працюють над створенням сучасних естетичних умов для дітей, адже дитячий садок для дітей – це друга домівка. І дуже важливо, щоб у цій домівці було гарно і затишно, щоб завжди в ній лунав веселий дитячий гомін.

Працівники дошкільного навчального закладу прагнуть, щоб для дітей були створенні по-справжньому домашні, комфортні умови.

Все це робиться небайдужими, щедрими душею людьми, спонсорами, нашими дорогими шановними благодійниками.

Дитячий садок «Рудана» працює вже 32 роки. За цей час виховали два покоління дітей. Наші серця сповнюються гордістю, невимовною радістю, що ми причетні до такої важливої справи, як формування нової людини. Ми щиро вдячні батькам за таку довіру і намагаємося робити все від нас залежне, щоб виправдати її.

На добру згадку про себе батьки залишають гарні сліди: по-сучасному обладнані розвивальні предметно-ігрові середовища, ігрові осередки, дитячі меблі, іграшки, обладнання ігрових майданчиків та багато іншого.

Настав час зробити впорядкованою і територію дитячого садка. Адміністрація дошкільного навчального закладу неодноразово зверталася до багатьох людей та організацій з проханням завезти землю на клумби. А відгукнулися лише Олександр Григорович та Віталій Олександрович Поворознюки.

Олександр Григорович Поворознюк вже не раз надавав допомогу дитячому садку, рятував у складних ситуаціях. І ми добре розуміємо, яка він зайнята людина, скільки у нього невідкладних важливих справ. Та діти для нього завжди на першому місці. Тому й цього разу не відмовив.

Надійну естафету добрих батьківських справ перейняв і його син Віталій Олександрович. Ми впевнилися, що він працює за народним принципом: «Щедрість полягає не стільки в тому, щоб давати багато, скільки в тому, щоб давати своєчасно».

Нехай серця розкриються для щастя,
Нехай душа бажає лиш добра.
І вам за це з сторицею воздасться,
І ангели до кожного двора,
До кожного віконця прилетять
І принесуть його благословення:
На подвиг, працю, на горіння,
На щире слово і уміння,
За «просто так» добро творить -
Нехай же вас Господь благословить!

Валентина Колісник, завідувач Петрівського ДНЗ №1 «Рудана»