З метою отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря Петрівська ВК-49 доводить до відома громадськості про те, що підприємство розташоване за адресою: 28310, Кіровоградська обл., Петрівський р-н., с. Новий Стародуб, вул. Польова, 1.

Джерелами забруднення атмосферного повітря на об’єкті є котельня № 49 та котельня № 2. Обладнання працює на дровах та вугіллі.

Залишкова дія на навколишнє середовище пов’язана з викидами в атмосферу забруднюючих речовин: оксид вуглецю, вуглецю діоксид, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок (мікрочастинки, волокна), оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO + NO2]), азоту(1) оксид (N2O), НМЛОС.

Максимальні приземні концентрації забруднюючих речовин в атмосферному повітрі на межі СЗЗ не перевищують граничнодопустимих концентрацій. 

Пропозиції та зауваження направляти в Петрівську районну державну адміністрацію протягом місяця з дня опублікування за адресою: 28300, Кіровоградська обл., смт. Петрове, вул. Жовтнева, 20, або за телефоном: (0237) 9-62-96, 9-78-00.