начальник Петрівського РВ УМВС Євген ЧуйкоШановні мешканці Петрівщини! Підводячи підсумки минулого року, можна сказати, що він виявився напруженим у всіх сферах життя нашої юної держави. Не секрет, що одним із головних завдань діяльності правоохоронних органів є забезпечення безпеки життя громадян та боротьба зі злочинністю. 

За минулий рік до Петрівського районного відділу міліції надійшло близько 2 тисяч повідомлень про злочини та правопорушення. З них 687 кримінальних. Працівниками слідчого підрозділу 154 кримінальні провадження направлено до суду.

Працівниками карного розшуку (а їх у нашому відділенні аж 4!) розкрито 112 кримінальних правопорушень, з яких 45 тяжких, встановлено долю 1-го безвісти зниклого громадянина, 2-х розшукуваних злочинців та встановлено одну особу невпізнаного трупа, виявлено 7 фактів незаконного обігу наркотичних речовин та 4 факти незаконного зберігання боєприпасів.

Не менш важливою є робота з профілактики злочинів та правопорушень, яка покладена на дільничних інспекторів та інших працівників міліції громадської безпеки. За минулий рік ними було розглянуто 1168 заяв та повідомлень громадян, розкрито 54 кримінальні правопорушення та складено 466 протоколів про адміністративні правопорушення. Проведено величезний обсяг роботи із раніше судимими особами, 14-ти з яких встановлено адміністративний нагляд.

Працівниками міліції вилучено 15 одиниць вогнепальної зброї у громадян, які не мали законних підстав для її зберігання.

За результатами роботи Петрівський районний відділ міліції зайняв почесне друге місце серед міліцейських підрозділів області, за що отримав відзнаку на найвищому рівні. 

На знімку: начальник Петрівського РВ УМВС Євген Чуйко.