На 87 році пішов  з життя активний член районної організації ветеранів України, учасник бойових дій у Великій Вітчизняній війні ДЯЧЕНКО Павло Прокопович.

Народився П.П. Дяченко 27 грудня 1927 року у селі Олександрівці Петрівського району. Навчався в Олександрівській неповній середній школі. У 1944 році, після звільнення рідного села, його призвали до Збройних Сил СРСР, де він проходив службу мінометником.

Після закінчення Великої Вітчизняної війни Павло Прокопович працював у колгоспі «Перше травня» бригадиром тракторної бригади, завідуючим фермою, заправником. 

Батьківщина високо оцінила заслуги Павла Прокоповича. Він був нагороджений медалями „Захиснику Вітчизни”, Жукова та багатьма іншими нагородами. Неодноразово відзначався грамотами та подяками районного та обласного рівнів.

У 1987 році Павло Прокопович пішов на заслужений відпочинок. Але сидіти, склавши руки, не міг, і тому зразу включився в роботу районної організації ветеранів, де до останніх днів був самим активним членом.

До нього часто зверталися люди: одні за мудрою порадою, інші просто поспілкуватись з приємною, щедрою на добро людиною. 

Невблаганна хвороба зробила свою чорну справу: 17 січня 2014 року перестало битися серце цієї мужньої людини.

Члени Петрівської районної організації ветеранів України глибоко сумують з приводу смерті Павла Прокоповича. Висловлюємо щире співчуття близьким, рідним та друзям покійного. 

Світла пам’ять про Павла Прокоповича назавжди збережеться в серцях всіх, хто його знав.


Петрівська районна рада та районна державна адміністрація висловлюють щире співчуття Чечеліївському сільському голові Дяченкові Сергію Павловичу з приводу тяжкої втрати – смерті батька ПАВЛА ПРОКОПОВИЧА.