Т.Сакара поздоровила О.Мілашенко з призначенням на посаду.Щопонеділкову оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України, за участю голови районної ради Світлани Тилик, провела голова райдержадміністрації Тамара Сакара.

На початку наради вона представила присутнім новопризначеного начальника відділу молоді та спорту РДА Оксану Мілашенко, вручила квіти та побажала успіхів у подальшій роботі.

Продовжуючи нараду, Тамара Вікторівна повідомила про останні події, що відбуваються в Києві та ряді регіонів нашої держави, висловила сподівання, що в області й надалі найскладніші питання вирішуватимуться не шляхом штурмів, а завдяки взаємному діалогу із опозиційними силами. 

- Кожна свідома людина розуміє, що тільки наполеглива праця в спокійній, мирній обстановці зможе забезпечити подальший розвиток країни та покращення рівня життя. Голова ОДА Андрій Ніколаєнко неодноразово наголошував на ключових пріоритетах своєї роботи: разом із турботою про дітей, ветеранів, виконанням соціальних програм на перші позиції він ставить залучення інвестицій в регіони. Саме тому він вимагає активізації роботи у цьому напрямку.

Про інвестиційну діяльність на території району та альтернативні шляхи співпраці з потенційними інвесторами проінформувала начальник управління економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури РДА Наталія Тритяк. (Детальніше про це - в цьому ж номері).

Голова райдержадміністрації, коментуючи виступ Наталії Миколаївни, зазначила, що Президент України визначив пріоритетом для влади якнайшвидше подолання проблем в інвестиційній сфері. На цьому тижні буде проведена зустріч з представниками ділових кіл району з питання поліпшення інвестиційного клімату.

Аналізуючи виконання протокольних доручень, Тамара Вікторівна звернула увагу відповідних служб на те, що в умовах зниження температури повітря та складних погодних умов соціальні служби мають оточити більшою увагою своїх підопічних. Особливу увагу слід звернути на багатодітні, малозабезпечені та неблагополучні сім’ї з дітьми.

В ході наради голова райдержадміністрації заслухала інформацію окремих керівників про поточний стан справ в очолюваних ними структурних підрозділах.

Зокрема, обговорювалися питання про роботу загальноосвітніх навчальних закладів, підвіз школярів, виконання бюджетів, виплати заробітної плати, пенсій, допомог, функціонування мобільного пункту обігріву, належної роботи житлово-комунальних підприємств тощо. 

Зі своєю інформацією на нараді також виступили головний лікар центральної районної лікарні Володимир Плечун, головний лікар комунального закладу «Центр первинної медико–санітарної допомоги Петрівського району» Геннадій Кім, начальник управління агропромислового розвитку Людмила Маліщук, керівник апарату РДА Ольга Семехова та інші.

На знімках: Т.Сакара поздоровила О.Мілашенко з призначенням на посаду.