П.Тимошенко з керівниками району та селища під час урочистостейВ рамках соціального партнерства ПАТ «ЦГЗК» та нашого району, в Петровому відбулася значуща подія – КП «Петрівське» отримало нове обладнання для насосних станцій І та ІІ підйомів водоочисної станції.

В заході з нагоди поставки нового обладнання взяли участь голова райдержадміністрації Тамара Сакара, голова районної ради Світлана Тилик, Петрівський селищний голова Ігор Педан, представники трудових колективів, громадськість селища.

Для вручення обладнання прибув генеральний директор ПАТ «ЦГЗК» компанії «Метінвест», заслужений робітник промисловості України Павло Тимошенко. 

насоси, які будуть встановлені на насосних станціях.Павло Геннадійович у своєму виступі зазначив, що ЦГЗК втілює в життя багато соціальних проектів, плідно співпрацює з Петрівським районом. Попереду нові плани, які допоможуть Петрівщині піднятися на новий рівень розвитку, стати одним з кращих районів не лише Кіровоградщини, а й України.

Тамара Сакара, Світлана Тилик, Ігор Педан згадали про велику кількість справ і проблем, вирішених у районі за сприяння ЦГЗК, висловили вдячність за нове обладнання (п’ять нових, більш економічних насосів), яке допоможе суттєво поліпшити водопостачання Петрового.

Від імені вдячних жителів Петрового Павлу Тимошенку було вручено хліб-сіль та подарунок – ікону Святого Миколая Чудотворця.

Під оплески присутніх автомобіль з обладнанням вирушив до водоочисної станції.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімках:  П.Тимошенко з керівниками району та селища під час урочистостей; насоси, які будуть встановлені на насосних станціях.