учасники засіданняСпівпраця між органами державної влади, роботодавцями та профспілками є важливим фактором соціального захисту трудящих. Саме з цією метою в кабінеті голови райдержадміністрації Т.Сакари зібралися голова районної ради сільгоспвиробників О.Поворознюк, голова районної ради підприємців В.Соляр і голова координаційної ради профспілок Л.Куницька. 

Т.Сакара зазначила, що вона, як голова райдержадміністрації, зацікавлена в тому, щоб на кожній території були міцні підприємства, сільгосптоваровиробники і бізнесові структури, які б забезпечували надходження до бюджету, збереження існуючих і створення нових робочих місць, заробітну плату і соціальний захист працівників. З цією метою назріла необхідність підписання угоди про співпрацю між районною державною адміністрацією, районними формуваннями роботодавців та координаційною радою профспілок на 2014 – 2017 роки.

Учасники зібрання висловили свої думки про поліпшення співпраці. Всі вони зацікавлені у тому, щоб район стабільно розвивався, поліпшувався добробут його жителів, втілювалися в життя соціальні програми, тому і скріпили угоду своїми підписами.

Анатолій РЯБОКОНЬ.