Шановні петрівчани!

Разом - заради добраЗвертаємося до вас із пропозицією взяти участь у благодійній акції «Разом - заради добра» - на підтримку хворих на ниркову недостатність, які потребують системного гемодіалізного лікування в обласній лікарні.

Упродовж багатьох років такі тяжкохворі отримують сеанси гемодіалізу не в окремій облаштованій гемодіалізній залі, як того вимагають стандарти лікування, а перебувають у палатах інтенсивної терапії, що створює серйозні проблеми як хворим, так і медичному персоналу.

Протягом останніх 2-х років у лікарні тривають масштабні ремонтні роботи, внаслідок чого з’явилися вільні площі, де можливо збудувати сучасну комфортну гемодіалізну залу, орієнтованою вартістю 500 тис. гривень.

Кіровоградщина впродовж останніх 3-х років отримала від держави значні кошти на розвиток медичної галузі, є й чимало прикладів, коли обласна влада та території разом із соціально-відповідальним бізнесом долучилися до реконструкції обласного госпіталю, «ветеранських палат», ФАПів, амбулаторій, відділень ЦРЛ.

Керівництво обласної лікарні звернулося до облдержадміністрації з пропозицією взяти участь в організації благодійної акції, аби зібрати кошти на будівництво сучасної гемодіалізної зали.

Пропозицію обласної лікарні підтримала обласна організація Партії регіонів, провідні засоби масової інформації зголосилися стати медіапартнерами й організувати благодійний новорічний телемарафон, на який запросити найактивніших учасників акції.

Тож не будемо стояти осторонь доброї справи й запрошуємо всіх долучитися до благодійної акції «Разом - заради добра», щоб допомогти тяжкохворим людям отримати надію на життя.