Видавничий дім «МЕДІА-ПРО», редакція професійного журналу «Охорона праці і пожежна безпека» ініціюють проведення щорічного професійного Всеукраїнського конкурсу «Безпека праці – 2014», який відбудеться вперше. Термін проведення конкурсу – з 01 лютого до 15 вересня 2014 року.

Метою Конкурсу є підвищення професійного рівня спеціалістів з охорони праці та пожежної безпеки. 

Учасником Конкурсу може стати будь-який фахівець, який має досвід  роботи в сфері охорони праці та пожежної безпеки на території України.

Номінації Конкурсу

ГРАН-ПРІ — «Кращий фахівець з охорони праці та пожежної безпеки»

«Кращий експерт з охорони праці - 2014» 

«Кращий спеціаліст з пожежної безпеки - 2014»

«Кращий експерт з охорони праці - 2014» - ІІ місце

«Кращий експерт з охорони праці - 2014» - ІІІ місце

Для участі в Конкурсі необхідно пройти реєстрацію та виконати тестові завдання, опубліковані на сайті Конкурсу www.oppb.com.ua чи в журналі «Охорона праці і пожежна безпека».

Реєструючи свої персональні дані, учасник тим самим погоджується на їхню обробку, а також на публікацію прізвища, імені та посади в разі перемоги.

Розпочати участь у Конкурсі можна з будь-якого туру, надіславши до редакції журналу виконані завдання попередніх турів.

Тур І проводиться з 1 лютого по 30 квітня 2014 року;

тур ІІ - з 1 травня 2014 року по 1 серпня 2014 року;

фінал - з 1 серпня 2014 по 15 вересня 2014 року. 

До участі у фіналі допускаються тільки ті кандидати, які виконали всі конкурсні завдання двох турів і набрали певну кількість балів за їхніми результатами.

Підбиття підсумків - 15 вересня та 15 жовтня 2014 року.

Церемонія нагородження переможців і лауреатів Конкурсу проводиться у жовтні 2014 року в приміщенні ВД «МЕДІА-ПРО».

До участі в конкурсі запрошуються фахівці з охорони праці та пожежної безпеки і всіх підприємств і установ району. Учасники конкурсу матимуть можливість не лише вдосконалити професійні знання, а й за рішенням журі конкурсу отримати цінні призи.

Участь в конкурсі безкоштовна.

Детальну інформацію про умови проведення та положення про конкурс розміщено на сайтах: www.oppb.com.ua (Офіційний сайт виробничо – практичного журналу «Охорона праці і пожежна безпека»); public@kr-admin.gov.ua (Офіційний сайт Кіровоградської обласної державної адміністрації); pash@kw.ukrtel.net (Офіційний сайт Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, рубрика «Анонси».

В. СИБІРА, начальник управління соціального захисту  населення райдержадміністрації