Щиро вітаємо вас зі знаменною датою – 75-ю річницею заснування нашої області!

Кіровоградщина – не просто центр України, це по-справжньому центровий регіон. Тут б’ється енергетичне серце нашої держави. Тут зароджувався український професійний театр і «школа радості» Сухомлинського, формувалась потужна хореографічна школа і багаторічні традиції та досвід сільськогосподарського машинобудування. Наша область – це край родючих чорноземів та працьовитих людей. Нам є чим пишатися, але є й до чого прагнути. 

Ми дякуємо усім ветеранам, які відстоювали свободу рідного краю у кровопролитних боях, усім трудівникам села, усім, хто працює у заводських цехах, хто навчає дітей, хто дбає про наше здоров’я. Дякуємо діячам культури і мистецтва, відомим спортсменам і тренерам, усім-усім жителям області за невтомну і плідну працю. Адже обличчя будь-якого регіону – це його люди. Ви і є та основа, що формує міць Кіровоградщини.

Які б складні завдання не ставило перед нами життя задля розвитку області, знаємо: нам під силу їх виконати, якщо будемо діяти разом, об’єднавши зусилля влади і громади.

Будьмо гордими своїм рідним краєм! Будьмо вірними традиціям наших батьків і дідів! Будьмо впевненими у щасливому майбутньому нашої славної Кіровоградщини!

З повагою

Андрій НІКОЛАЄНКО, голова обласної державної адміністрації

Микола КОВАЛЬЧУК, голова обласної ради