Плоди тропічних фруктових дерев мають безліч цілющих властивостей. Серед цих фруктів американські медики виявили найсильніший антиканцероген. За словами експертів, його вживання може дати ефект навіть потужніший, ніж хіміотерапія.

Тропічна рослина соу-сеп або гуанабана відома також під іншими назвами — сметанне яблуко, гравіола і аннона колюча. Безліч проведених лабораторних тестів показують, що плоди гуанабаниі їхній сік здатні неймовірно ефективно боротися з раковими клітинами.

 

З 1970 року було проведено більше 20 експериментів на доведення того, що екстракт цієї рослини здатний знищувати злоякісні клітини 12 типів раку, включаючи рак товстої кишки, молочної залози, простати, легенів і підшлункової залози, повідомляє портал «Newsland».

Є дані, які підтверджують, що гальмувати ріст ракових клітин сік гуанабани може якісніше, ніж адріаміцин (відомий хіміотерапевтичний препарат). При цьому лікарі схильні вважати, що естракт гравіоли діє точково, знищуючи тільки ракові клітини і не впливаючи на здорові.

Крім цього, екзотична рослина може проявляти якості антибіотика широкого спектру дії, має антигрибкові і антипаразитарні властивості. Гуанабана також благотворно діє на нервову і вегетативну системи: дозволяє регулювати кров’яний тиск, допомагає при стресах і нервових розладах.