За оперативними даними станом на 01.12.2013року в районному центрі зайнятості статус безробітного мали 841 громадянин, з них 434 жінки, 357осіб - молодь у віці до 35 років. 

З початку року до центру зайнятості за сприянням у працевлаштуванні звернулися 1024 особи.

Станом на 01.12.2013 р. в базі даних центру зареєстровано 26 вакантних місць, у тому числі 9 - для робітників, 15- для службовців, 2 вакансії для осіб , які не мають професії або займали місця, що не потребують спеціальної підготовки.

 

За направленням центру з початку року працевлаштовано 357осіб.

Центр зайнятості продовжує реалізовувати активні програми сприяння зайнятості населення району. 

Для забезпечення конкурентоспроможності незайнятого населення на ринку праці та приведення їх професійно- кваліфікаційного рівня у відповідність до потреб економіки району, здійснено професійну підготовку та підвищення кваліфікації 124 особи за професіями: водій категорії «Д», електрогазозварювальник, пожежник-рятувальник, оператор насосних установок, тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва, продавець продовольчих товарів, комірник.

З метою підвищення мотивації до праці та матеріальної підтримки незайнятих громадян упродовж січня - листопада 2013 року до тимчасових громадських робіт залучено 371 особу з числа безробітних. 

Ольга Павлюк, директор районного центру зайнятості.