З метою отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря СВК «Росія», що знаходиться за адресою: 28333, Кіровоградська область, Петрівський район, с Червонокостянтинівка, вул. Перемоги, 1, доводить до відома громадськості, що даний об’єкт спеціалізується на вирощуванні зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

При здійсненні виробничої діяльності проводиться очищення зерна двома віброцентробіжними сепараторами БЦС-25, на відкритому току працюють 2 зернокидачі ЗМ-60 та очищувач купи самопересувний ОВС-25 з шнековими живильниками, використовуються металообробні верстати, проводяться зварювальні роботи, використовується горно ковальське, проводиться виробництво олії, крупи, опалення приміщень контори здійснюється конвекторами «DernRad», заправка транспорту здійснюється на АЗС.

 

Крім того, відбуваються викиди забруднюючих речовин від автотранспорту, що рухається по території гаража. В розрахунках розсіювання ці викиди враховуються, при отриманні дозволу не нормуються.

Забруднюючі речовини, які потрапляють в атмосферне повітря від стаціонарних джерел СВК «Росія», не перевищують гранично допустимих концентрацій.

Внести зауваження та отримати більш детальну інформацію можна у Петрівській районній державній адміністрації за адресою: смт Петрове, вул. Жовтнева, 20, телефон (237) 9-63-01 (крім суботи та неділі).