На минулому тижні у сесійній залі РДА відбулося позачергове засідання громадської ради.

Розглядалося питання щодо продовження втілення в життя проекту «Набережна закоханих» та благоустрою  прилеглої території.

В роботі ради взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Дементьєв та керівник апарату РДА Ольга Семехова. Ігор Геннадійович висловив свої пропозиції та окреслив поступові кроки щодо їх реалізації. Також повідомив про незадовільний стан матеріального забезпечення  робіт та зауважив, що дуже занепокоєний байдужим ставленням жителів до благоустрою селища, в той час як молодь, на жаль,  взагалі здатна, здебільшого, тільки руйнувати те, що створювалося задля них самих.

 

Ірина Рева повідомила про намір «Молодої Петрівщини» взяти участь у конкурсі, який проводиться благодійним фондом Костянтина Кондакова з можливістю отримати грант на подальшу реалізацію уже запущеного проекту. Це хоч невеликий, але все ж таки шанс отримати додаткову допомогу і успішно завершити задуманий проект.

Голова громадської ради Валентина Бойко  та Ольга Семехова зійшлися на думці, що територію навколо цього об’єкта теж слід би привести до ладу, адже якою б гарною не була  «Набережна закоханих», вона не матиме належного вигляду, якщо буде обрамлена чагарниками та очеретом.

Тож громадська рада працює. І вже спланувала свої дії на найближчий час. Вже не за горами її наступне засідання. Відтак чекаємо нових здобутків.

Яна БОЙКО