Осіння пора радує своїм різнобарв’ям, щедрими врожаями, теплими промінчиками сонця... Саме їх подарували нам яскраве осіннє свято «Новосілля гарбузової родини» та виставка виробів з овочів, які відбулися в дитячому садку №1 «Дзвіночок» села Новий Стародуб.

Головними героями та ведучими свята стали господар Гарбуз та його господиня (вихователі старшої групи Манжос Т.В., Алієва Т.М.), які збудували новий дім і зібрали свою велику овочеву родину. Діти старшої групи виступили в українському вбранні та костюмах овочів. Вони розповідали вірші, співали пісні про осінь і гарбузову родину, водили хоровод, дівчата танцювали осінній танок. Діти середньої групи танцювали танок грибочків, а молодша група - танок листочків.

Найбільше веселощів та сміху завдали непрохані гості, які завітали до гарбузової родини, щоб поласувати їхнім урожаєм: Ворона та Заєць, а Опудало врятувало урожай. В ролях цих персонажів виступили працівники дитячого закладу Т.С.Мороз, Н.А.Сидоренко, Т.В. Мусульбес. На святі були проведені також рухливі естафети. На завершення щедрі господарі почастували всіх дітей смачними яблуками та цукерками, а гостей пригостили гарбузовою кашею.

Хочеться висловити подяку всім працівникам дошкільного навчального закладу №1 «Дзвіночок» за організацію і проведення цікавого дозвілля для наших малюків.

Батьківський комітет